Wilhelminaplein 12, SCHIEDAM

225.000

87m2
4 kamers
Knus, licht en altijd met liefde bewoond! Dit zijn de kernwoorden voor deze prettige 4-kamer eengezinswoning aan het gezellige Wilhelminaplein, vlakbij de gezellige winkelstraat de Groenelaan.
Hier bevinden zich niet alleen grotere winkelketens, maar ook kleinschalige buurtwinkels. Voor een lekkere wandeling kunt u terecht bij de Maasboulevard vanwaar je met de watertaxi zo naar Rotterdam vaart. Ook diverse parken en scholen liggen in de directe omgeving. Openbaar vervoer en uitvalswegen op korte afstand. Woning is goed geïsoleerd en het dak is vervangen in 2013.
Een uitstekende en betaalbare woning op eigen grond gelegen.
Wordt u de nieuwe eigenaar van dit fijne huis?

INDELING:

BEGANE GROND:
Entree, hal met toegang tot de woonkamer; meterkast (5 groepen en aardlekschakelaar). De woonkamer is gelegen aan de voorzijde en voorzien van een spiltrap naar de slaapverdieping. De woonkamer is voorzien van een lichte laminaatvloer. De open keuken is in een hoekopstelling en ligt aan de achterzijde en voorzien van een houtlook-frontinrichting en voorzien van de navolgende inbouwapparatuur, te weten: inductiekookplaat, oven, vaatwasser, koelkast en afzuigkap; achtergelegen ruimte bijkeuken met toiletruimte en voldoende mogelijkheden voor opslag, maar tevens bevindt zich daar de aansluiting voor de wasmachine, droger en de opstelling van de cv combiketel (Remeha 2014) Tevens een kleine schuur met uitgang naar de achtergelegen steeg.

1e VERDIEPING:
Overloop met toegang tot 3 slaapvertrekken, badkamer met douche. 1e achterslaapkamer is voorzien van laminaatvloer en geeft toegang tot het dakterras (avondzon), kunststof kozijnen, dubbel glas en rolluiken; de 2e slaapkamer aan de achterzijde is erg ruim en heeft een niveauverschil en voorzien van laminaatvloer; badkamer met douchehoek, 2e toilet en wastafel; royale voorslaapkamer eveneens voorzien van laminaatvloer, kunststof kozijnen, dubbel glas en rolluiken.
Voor de maatvoering verwijzen wij u naar de plattegronden.

BIJZONDERHEDEN:
- Bouwjaar circa 1875
- Inhoud: ca. 284 m3
- perceeloppervlakte: 52 m2
- woonoppervlakte: ca. 87 m2
- Gelegen op eigen grond
- Oplevering in overleg – ca. juli 2022
- Ouderdomsclausule van toepassing.

TOELICHTINGSCLAUSULE NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

KOOPOVEREENKOMST PAS RECHTSGELDIG NA ONDERTEKENING
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een 'ondertekende koopovereenkomst'

“Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.”
Bouwjaar 1875
Kamers 4 kamers
Oppervlakte 87 m2
Slaapkamers 3

Deel deze woning met anderenBekijk andere woningen