Javastraat 18, VLAARDINGEN

Verkocht

350.000

98m2
5 kamers
Bekijk deze woning ook op de eigen website: javastraat18.nl

Wij mogen u een heerlijke 5-kamer eengezinswoning aanbieden welke in de Indische buurt is gelegen. Deze woning is praktisch ingedeeld met een uitbouw achter de woning, een uitbouw van de badkamer en dubbele dakkapel.
In 2022 is het dak vernieuwd en de woning is geheel voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing.
Het centrum is op loopafstand, maar ook openbaar vervoer en snelwegen zijn binnen enkele minuten te bereiken. Kortom: dit is echt weer een woning die je zelf moet komen voelen en beleven, dus maak snel een afspraak.

INDELING:

Begane grond:
Voortuin; entree/ gang; meterkast (5 groepen/ aardlekschakelaar); trapkast; lichte toiletruimte met zwevend toilet en fonteintje; toegang woonkamer voorzien van laminaatvloer; aan de voorzijde van de woning bevindt zich de open keuken met olijfgroene frontinrichting en houtlookaanrechtblad. De keuken is voorzien van een gasfornuis met oven, afzuigkap, vaatwasser en een stoomoven; de woonkamer is voorzien van openslaande deuren naar de achtergelegen tuin.

Verdieping:
Ruime overloop; zeer ruime badkamer met lichte wand- en vloertegels, wastafelmeubel met 2 waskommen, zwevend toilet, inloopdouche met stortdouche, een 2-persoonsbad (Whirlpool) en evt. aansluiting voor een tv; achterslaapkamer voorzien van laminaat en vaste kast; voorslaapkamer met laminaatvloer en vaste kast.

Vaste trap naar zolderetage:
overloop alwaar cv-combiketel (Remeha Avanta 2012); voorslaapkamer met dakkapel, in gebruik als wasruimte met aansluiting voor de wasmachine/droger; achterslaapkamer eveneens voorzien van dakkapel en laminaatvloer.
Achtertuin is op het noorden gelegen, echter veel zon in de tuin. Houten schuur voorzien van elektra; nieuwe schuttingen en poort naar achteruitgang. Zowel in de voor- als achtertuin is een kraan aanwezig

BIJZONDERHEDEN:
- Bouwjaar: ca. 1942
- Inhoud: ca. 308 m3
- Woonoppervlakte: ca. 98 m2
- Perceeloppervlakte: 109 m2
- Eeuwigdurend recht van erfpacht € 16,31 per jaar
- Geheel voorzien van kunststof kozijnen en dubbel glas
- Oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Indien de exacte maten voor een koper van cruciaal belang zijn, adviseren wij deze zelf na te meten.

Ouderdomsclausule
Bij woningen ouder dan 40 jaar zal standaard in de koopovereenkomst een ouderdomsclausule worden opgenomen.

Notariskeuze
De notariskeuze ligt in principe bij de koper. Het doorhalen van de hypothecaire inschrijving in het kadaster wordt door de verkoper betaald. Als de kosten voor deze doorhaling hoger zijn dan € 400 incl. BTW, dan wordt het meerdere bij de koper in rekening gebracht.
Indien de koper een notaris kiest buiten een straal van 20 kilometer van de verkochte onroerende zaak dan zijn de eventuele kosten die de notaris berekent voor een verkoopvolmacht t.b.v. de verkoper voor rekening van de koper.

Gunning
De verkoper behoudt zich uitdrukkelijk het recht voor het object te gunnen aan de koper van zijn keuze.

Aankoopmakelaar
Interesse in dit huis? Neem uw eigen Vlaardingse aankoopmakelaar mee
Status Verkocht
Bouwjaar 1942
Kamers 5 kamers
Oppervlakte 98 m2
Slaapkamers 4

Deel deze woning met anderenBekijk andere woningen