+Wat is mijn huis waard?

Ik wil kopen

Wij vinden jouw droomhuis

Jij zoekt een plek om te wonen, maar je bent niet de enige. Het vinden van jouw droomhuis is geen eenvoudige opgave. En als je iets vindt, is het een hele kunst om het juiste bod uit te brengen en daarmee de verkoper te overtuigen. Dit zijn nu net de acties waarbij wij jou adviseren en die wij graag voor jou uitvoeren. Bij Van Zon Makelaars willen wij niets liever dan voor jou op zoek gaan. En als we dan jouw huis hebben gevonden, doen we er ook alles aan om uiteindelijk de koop te sluiten.

Wij zijn specialist voor de regio Vlaardingen, Schiedam en Maassluis en weten, vaak voor iets op Funda staat, welke huizen beschikbaar komen. Heb je vertrouwen in onze aanpak, bekijk dan hieronder welke stappen we samen doorlopen.

Waarom kunnen wij jou hier het beste mee helpen?

Afspraak maken

Ben je nog op zoek of heb je al een huis gevonden? Neem op elk moment contact met ons op. Zodra je ons inschakelt, zetten we alles op alles om jou of jullie bij de aankoop van de nieuwe woning te begeleiden.

Contact opnemen

Vrijblijvend gesprek

Onze eerste kennismaking start met een vrijblijvend gesprek. Daarin inventariseren wij de woonwensen en bepalen wij vervolgens de haalbaarheid op basis van je financiële ruimte. Na het gesprek weten we samen wat de verwachtingen zijn.

Samen aan de slag

In onze samenwerking is alles bespreekbaar. Wij willen dat jij je vrij voelt om jouw gedachten, twijfels of enthousiasme te delen. Zo kunnen wij als makelaar vrijwel alle zorgen wegnemen en ervoor zorgen dat je een goede nachtrust behoudt.

(Samen) bezichtigen

De bezichtiging kunnen we samen doen of je gaat alleen, als je dat wenst. Natuurlijk adviseren we je uitgebreid over de prijs en over de kwaliteit van de woning. Is de prijs realistisch? Staat hij in verhouding tot de kwaliteit? Wij geven een helder advies, zodat wij de onderhandelingen overtuigend kunnen voeren. Vanzelfsprekend geven we ook aan of een bouwkundige keuring verstandig is.

Bod uitbrengen

Zodra jouw financiële plaatje duidelijk is, begeleiden we je van A tot Z met het uitbrengen van het juiste bod. We baseren het bod niet (alleen) op ervaring of gevoel, maar we onderbouwen deze cijfermatig met behulp van onze marktanalyses. Zijn we het eens dat dit jouw droomhuis is? Dan gaan we graag ‘de strijd’ voor je aan in de onderhandeling! En krijgen we uiteindelijk een ‘ja’? Gefeliciteerd!

Check dubbelcheck

Terwijl jij al in de wolken bent, omdat je het perfecte huis tegen de juiste prijs kunt kopen, checken wij of alles klopt: de publiekrechtelijke- en privaatrechtelijke situatie, de koopovereenkomst en nog heel veel kleine lettertjes. Waar het om draait: jij hoeft je hier niet druk om te maken, dat doen wij voor je.

Het droomhuis is van jou!

Om het hele proces tot in de puntjes te kunnen afronden, begeleiden we alle stappen van de aankoop. Tot jij bij de notaris je handtekening hebt gezet.

Mogen wij dit traject voor je uitvoeren?

Neem contact op met Els of Ineke

Bel ons of stuur een mailtje. Je hoeft bij ons nooit lang op een reactie te wachten.
Je kunt ook via onderstaand formulier een bericht of vraag achterlaten. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.