Ik wil kopen

We helpen je droomwoning in Vlaardingen of Schiedam en omgeving te vinden en te kopen

Je zit al een tijdje op Funda naar woningen in Vlaardingen of omgeving te kijken. En ineens staat je droomwoning te koop. Je maakt een bezichtigingsafspraak en het fantaseren kan beginnen. Maar bij het kopen van een woning komt een hoop kijken: het gaat om veel geld en je moet op zoveel dingen letten… Wij weten precies waarop en we helpen je graag. We denken met je mee en dienen jouw belang.

Jouw woonwensen staan voorop

Als aankoopmakelaar willen wij je graag helpen aan je droomwoning in Vlaardingen, Schiedam of omgeving en daarbij gaan we voor de beste deal. We willen graag weten waar jij blij van wordt. En daarom beginnen we altijd met een kennismakingsgesprek.

Heb je je droomwoning nog niet gevonden? En wil je onze hulp bij het zoeken naar een woning in Vlaardingen, Schiedam of omgeving? Dan vertalen we je wensen en mogelijkheden naar een gratis en vrijblijvende zoekopdracht. En wil je hulp bij je hypotheek? Dan brengen we je in contact met een goede hypotheekadviseur.

Als je een woning in Vlaardingen, Schiedam of omgeving op het oog hebt, gaan we met je mee om de woning te bezichtigen. Terwijl jij verliefd wordt op de woning en in gedachten de kamers al aan het inrichten bent, kijken wij bijvoorbeeld naar de staat van onderhoud, afwerking, gebruiksmogelijkheden, ligging en omgeving. Na de bezichtiging nemen we alles nog eens samen door. En dan kun jij rustig beslissen of je wel of niet met ons de volgende stap wilt zetten.

We bepalen samen de aanpak en de communicatie

Dan begint het spannendste deel: de onderhandelingen. Na een gedegen vooronderzoek bepalen wij in overleg met jou de onderhandelingsstrategie. Wat is een realistische prijs voor de woning? Welk bod kunnen we het beste neerleggen? Tegen welke voorwaarden?

Tijdens dit spannende traject houden we je goed op de hoogte van de ontwikkelingen. Dat doen we op een manier die jij prettig vindt. We houden de lijntjes kort. Ook kun je altijd aankloppen voor advies of om gewoon even te vertellen hoe je het ervaart. 

Wij ontzorgen je

Is het gelukt om je droomwoning aan te kopen? Dan regelen wij het papierwerk. We controleren de koopovereenkomst zorgvuldig voor je. En we leggen je uit wat er allemaal in staat. Soms is een bouwkundige keuring nodig. Ook die regelen we. En mocht je dat willen, dan leggen we ook contact met een goede en betrouwbare hypotheekadviseur.  

Vlak voor de overdracht bij de notaris lopen we samen met jou nog eens door de woning. We controleren of alles volgens afspraak wordt achtergelaten. En heb je na de overdracht bij de notaris nog vragen? Of loop je tegen andere zaken aan? Dan bel je ons gewoon weer. Onze dienstverlening houdt namelijk niet op na de sleuteloverdracht. Wij willen dat jij niet alleen blij bent met je nieuwe woning, maar dat je een goed gevoel hebt bij het hele traject dat we samen doormaken.

Wil je met ons kennismaken en kijken of je een goed gevoel bij onze werkwijze hebt? Of wil je gewoon wat meer informatie? Wij maken graag tijd voor je vrij.

Mogen wij dit traject voor je uitvoeren?

Neem contact op met Els of Ysolde

Bel ons of stuur een mailtje. Je hoeft bij ons nooit lang op een reactie te wachten.
Je kunt ook via onderstaand formulier een bericht of vraag achterlaten. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.