Over ons

Makelaars met lef en pure passie

Bij Van Zon Makelaars combineren wij onze passie met ondernemingszin en staat service hoog in het vaandel. Voor elke klant die met ons in zee gaat, vinden wij de juiste dienstverlening, als het moet zoeken we buiten de gebaande paden. 

Ondanks alle juridische en bouwkundige aspecten bij een verkoop of aankoop, staat bij ons het menselijke perspectief altijd op 1. Een gericht advies en persoonlijke begeleiding zijn de vaste waarden die elke opdrachtgever van ons mag verwachten.

We zijn buitengewoon trots op ons uitgebreide lokale en regionale netwerk. In de achterliggende jaren hebben wij als makelaar een grote en trouwe klantenkring opgebouwd in Vlaardingen, Schiedam, Maassluis en zelfs Rotterdam. We doen ons werk het liefst met lef, vertrouwen en pure passie. Daar zit het verschil tussen die ene makelaar en Van Zon Makelaars.

Binnen ons hechte en kleine team ben je in goede handen. Wij zijn persoonlijke dienstverleners met oog voor detail. Een team dat met plezier samenwerkt: een uitzonderlijk team!

Els van den Tempel

Kandidaat Makelaar

— “Mijn werk, mijn hobby”

Els is een netwerkster pur sang. Zij kent niet alleen veel mensen, maar er is ook geen wijk in Vlaardingen die zij niet kent. Met haar felblauwe ogen bekijkt zij een huis op haar unieke manier. “Ik let op de kleinste details, want uiteindelijk wil ik dat mijn opdrachtgever voor geen enkele verrassing komt te staan.”

Met de haar kenmerkende vriendelijkheid en spontaniteit helpt zij al bijna 30 jaar de meest uiteenlopende kopers en verkopers van woningen. Vrijwel elke klant waardeert de prettige wijze waarop zij met hen communiceert. Zij vindt het heerlijk om samen met haar klanten op zoek te gaan naar het ideale huis. En dat doet ze in de meest ontspannen en enthousiast sfeer die zij maar kan creëren.

“Een huis koop en verkoop je maar een paar keer in je leven. Dan mag je daar best even over nadenken. Ik weet hoe prettig het is als je dan de ruimte krijgt. Maar ik ben er voor je, zodra je een klankbord en sparringpartner nodig hebt. Niet dominant, maar wel erg behulpzaam.”

Ysolde Houdijk

Makelaar - Taxateur

Door de ogen van Els: 
Ysolde Houdijk heb ik jaren geleden leren kennen als een leuke en serieuze collega makelaar bij een collegiaal kantoor. Gedurende de afgelopen jaren hebben we diverse keren met elkaar gesproken over de toekomst en begon het dromen over een makelaarskantoor samen. Wij wisten al geruime tijd dat John en Ineke van Zon eerder van hun pensioen wilden gaan genieten en zo kwamen wij in december 2022 weer in gesprek. 
Toen is het balletje gaan rollen en werd de overname van het kantoor per 1 juli 2023 een feit. Dankzij Ineke's  goede voorbereidingen is de overname soepel verlopen en zijn Ysolde en ik nu de eigenaren van Van Zon Makelaars. 
Ysolde is punctueel in haar werk en weet de puntjes op de ‘i’ te zetten. Inmiddels ben ik erachter dat zij over een gezonde portie humor beschikt en dat maakt het werk extra leuk met elkaar. 
Ysolde is al jaren getrouwd en heeft 2 kinderen. Als geboren en getogen Vlaardingse én door haar eerdere banen in de regio, kent zij de markt van Vlaardingen, maar ook Rotterdam, Maassluis en Schiedam als geen ander. 
Binnen Van Zon voert zij de taxaties uit en samen met mij verzorgt ze ook het aan- en verkooptraject. 
Ysolde is in mijn ogen bescheiden, maar leer je haar echt kennen… dan is er die gezellige andere kant. Ze houdt van sporten, wandelen, relaxte wellness-dagjes, lezen, huizen indelen, verbouwingen bedenken en natuurlijk shoppen!

Dit zeggen onze klanten