+Wat is mijn huis waard?

Over ons

Makelaars met lef en pure passie

Bij Van Zon Makelaars combineren wij onze passie met ondernemingszin en staat service hoog in het vaandel. Voor elke klant die met ons in zee gaat, vinden wij de juiste dienstverlening, als het moet zoeken we buiten de gebaande paden. 

Ondanks alle juridische en bouwkundige aspecten bij een verkoop of aankoop, staat bij ons het menselijke perspectief altijd op 1. Een gericht advies en persoonlijke begeleiding zijn de vaste waarden die elke opdrachtgever van ons mag verwachten.

We zijn buitengewoon trots op ons uitgebreide lokale en regionale netwerk. In de achterliggende jaren hebben wij als makelaar een grote en trouwe klantenkring opgebouwd in Vlaardingen, Schiedam, Maassluis en zelfs Rotterdam. We doen ons werk het liefst met lef, vertrouwen en pure passie. Daar zit het verschil tussen die ene makelaar en Van Zon Makelaars.

Binnen ons hechte en kleine team ben je in goede handen. Wij zijn persoonlijke dienstverleners met oog voor detail. Een team dat met plezier samenwerkt: een uitzonderlijk team!

Els van den Tempel

Makelaar

— “Mijn werk, mijn hobby”

Els is een netwerkster pur sang. Zij kent niet alleen veel mensen, maar er is ook geen wijk in Vlaardingen die zij niet kent. Met haar felblauwe ogen bekijkt zij een huis op haar unieke manier. “Ik let op de kleinste details, want uiteindelijk wil ik dat mijn opdrachtgever voor geen enkele verrassing komt te staan.”

Met de haar kenmerkende vriendelijkheid en spontaniteit helpt zij al ruim 25 jaar de meest uiteenlopende kopers en verkopers van woningen. Vrijwel elke klant waardeert de prettige wijze waarop zij met hen communiceert. Zij vindt het heerlijk om samen met haar klanten op zoek te gaan naar het ideale huis. En dat doet ze in de meest ontspannen en enthousiast sfeer die zij maar kan creëren.

“Een huis koop en verkoop je maar een paar keer in je leven. Dan mag je daar best even over nadenken. Ik weet hoe prettig het is als je dan de ruimte krijgt. Maar ik ben er voor je, zodra je een klankbord en sparringpartner nodig hebt. Niet dominant, maar wel erg behulpzaam.”

Ineke van Zon

Binnendienst

— “Ik regel het, daar kun je op rekenen”

Ineke is de drijvende kracht die alle projecten in de gaten houdt. Zij kiest het werk waarin ze echt lol heeft: het opmaken van akten, controleren van routings, bijhouden van belangrijke data en het coördineren van elke opdracht die binnenkomt.

Ineke is als de spin in het web. “Een aankoop- of verkooptraject vereist veel regel- en papierwerk. Ik vind het heerlijk om dit allemaal in goede banen te leiden. Ik regel het, daar kan onze klant op rekenen.”

Ineke heeft aan het begin van haar carrière 15 jaar bij een notaris gewerkt en heeft inmiddels al 30 jaar ervaring in het vastgoed, zowel in de buitendienst als binnendienst. Ze is een doorzetter, vriendelijk en klantgericht, maar weet ook hoe ze snel en adequaat een deal tot een goed einde kan brengen.

Dit zeggen onze klanten