+Wat is mijn huis waard?

Ik wil verkopen

Wij staan naast je

Je wilt je huis verkopen, en dat is best spannend. Waar vind je die koper en hoe zet je jouw huis zo aantrekkelijk mogelijk in de markt? Voor ons zijn dit leuke en uitdagende klussen; opdrachten waarmee we al heel veel ervaring hebben. Wij hebben het netwerk, we weten wie er naar huizen op zoek zijn, en we kunnen jouw huis zo aantrekkelijk mogelijk maken. De volgende stap is om de verkoop snel en probleemloos te laten verlopen. 

Maak gebruik van ons netwerk en de vele kanalen die we inzetten, dan ben je er zeker van dat we de koper van jouw huis snel vinden. Bekijk hieronder onze aanpak en neem contact met ons op als je vindt dat wij je kunnen helpen.

Waarom kunnen wij jou hier het beste mee helpen?

Afspraak maken

Overweeg je je huis te verkopen, of ben je in gedachte al bijna verhuisd? Klop dan bij ons aan. Wij kunnen je, met ons uitgebreide netwerk, snel en adequaat helpen. We gaan graag aan de slag en begeleiden de verkoop van A tot Z. 

Contact opnemen

Vrijblijvend gesprek

Een verkooptraject begint bij ons met een vrijblijvend gesprek. Op een tijdstip dat jou het beste uitkomt, nemen we ruim de tijd om alles rustig met je door te spreken. Dat kan bij ons op kantoor of gewoon bij jou thuis. Uiteindelijk vinden wij de persoonlijke aanpak essentieel, zodat we goed weten wat jouw redenen en omstandigheden zijn. Al die factoren samen maakt dat we de verkoop van jouw woning sneller tot een succes kunnen maken.

Samen aan de slag

Een succesvol verkooptraject is altijd het resultaat van een perfecte samenwerking. Als klant help je ons door goed aan te geven wat je wensen zijn, maar ook wat je niet wenst. Als makelaar houden we daar rekening mee en zorgen we dat alles bespreekbaar is. Als iets tussentijds niet goed voelt? Zeg het ons, en wij passen de werkwijze aan.

Hulp van ons netwerk

Ben je onze klant, dan heb je ook direct de hulp van een uitgebreid netwerk. Dit zijn verschillende professionals die je op meerdere manieren kunnen ondersteunen bij de verkoop van een woning. Denk bijvoorbeeld aan een goede fotograaf, interieurstylistes, hypotheekadviseurs, juristen, budgetcoaches, maar ook verhuizers.

Verkocht! Klaar voor iets nieuws

Ons motto is ‘no cure no pay’. Dat maakt het voor jou aantrekkelijk en voor ons de uitdaging des te groter. Wij doen echt ons uiterste best om de verkoop zo snel en vlekkeloos mogelijk af te ronden. Pas dan betaal je ons de afgesproken courtage. En misschien mogen we je dan ook wel helpen bij de eventuele aankoop van een nieuwe woning?

Mogen wij dit traject voor je uitvoeren?

Neem contact op met Els of Ineke

Bel ons of stuur een mailtje. Je hoeft bij ons nooit lang op een reactie te wachten.
Je kunt ook via onderstaand formulier een bericht of vraag achterlaten. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.