Ik wil verkopen

We helpen je woning in Vlaardingen, Schiedam of omgeving te verkopen voor de beste prijs

Je wilt je woning in Vlaardingen, Schiedam of omgeving verkopen, en dat is best spannend. Waar vind je die koper en hoe zet je jouw huis zo aantrekkelijk mogelijk in de markt? Wij vinden dit leuke en uitdagende klussen. En we zijn er succesvol in. We verkopen zo’n 60 woningen per jaar.
Bij elkaar hebben Els en Ysolde ruim 35 jaar ervaring. Bovendien hebben wij een uitgebreid netwerk. We weten wie er naar huizen op zoek zijn, en we weten hoe we jouw woning zo aantrekkelijk mogelijk kunnen maken. Wij zorgen ervoor dat de verkoop van je woning snel, probleemloos en succesvol verloopt.

Dit hebben we jou te bieden

Maak gebruik van ons netwerk en de vele kanalen die we inzetten, dan ben je er zeker van dat we de koper van jouw woning in Vlaardingen, Schiedam of omgeving snel vinden. Want wij:

  • hebben een groot netwerk van woningzoekers;
  • hebben goede banden met andere relevante makelaars;
  • zetten onze socialmediakanalen actief in;
  • presenteren jouw huis tot in de puntjes;
  • gaan voor de beste prijs bij de beste koper;
  • werken op basis van ‘no cure no pay’.

We maken graag kennis voor een goede samenwerking

Overweeg je je huis te verkopen, of ben je in gedachte al bijna verhuisd? Dan helpen we je graag. We vinden een persoonlijke aanpak erg belangrijk. Daarom begint een verkooptraject bij ons altijd met een vrijblijvend gesprek. Uiteraard op een tijdstip dat jou het beste uitkomt. We nemen ruim de tijd om alles rustig met je te spreken. Dat kan bij ons op kantoor, maar het liefst gewoon bij jou thuis. We willen goed weten wat jouw redenen en omstandigheden zijn. Op die manier maken we de verkoop van jouw woning zo snel mogelijk tot een succes.

Een succesvol verkooptraject is altijd het resultaat van een uitstekende samenwerking. Jij helpt ons enorm als je ons vertelt wat je wensen zijn, maar ook wat je niet wenst. Wij houden daar in de samenwerking rekening mee en zorgen dat alles bespreekbaar is. Als iets tussentijds niet goed voelt? Zeg het ons, en wij passen de werkwijze aan.

We brengen je in contact met extra hulptroepen

Ben je onze klant? Dan heb je ook daarmee direct toegang tot de hulp van een uitgebreid netwerk. Dit zijn verschillende professionals die je op meerdere manieren kunnen ondersteunen bij de verkoop van een woning. Denk bijvoorbeeld aan een goede fotograaf, interieurstylistes, hypotheekadviseurs, juristen, budgetcoaches, maar ook verhuizers.

Je betaalt pas als je woning is verkocht

Ons motto is ‘no cure no pay’. Dat maakt het voor jou aantrekkelijk en voor ons is de uitdaging des te groter. Wij doen echt ons uiterste best om de verkoop zo snel en vlekkeloos mogelijk te laten verlopen. Pas dan betaal je ons de afgesproken courtage. En misschien mogen we je dan ook wel helpen bij de eventuele aankoop van een nieuwe woning?

Mogen wij dit traject voor je uitvoeren?

Neem contact op met Els of Ysolde

Bel ons of stuur een mailtje. Je hoeft bij ons nooit lang op een reactie te wachten.
Je kunt ook via onderstaand formulier een bericht of vraag achterlaten. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.