+Wat is mijn huis waard?

Ik wil laten taxeren

Wij zijn jouw deskundige

Wil je snel en vooral vakbekwaam een taxatie van je woning of ander vastgoed, dan is taxateur John van Zon jouw deskundige. Bekijk hieronder de stappen die we doorlopen om het taxatierapport bij je aan te leveren.Waarom kunnen wij jou hier het beste mee helpen?

Afspraak maken

Bel of mail ons, dan zoeken we samen een passende datum en tijdstip voor een afspraak.

Contact opnemen

Taxateur komt langs

Zodra de afspraak staat, komt onze beëdigd registertaxateur op het afgesproken tijdstip bij je langs om ter plaatse een inspectie van de woning uit te voeren. Afhankelijk van het doel van de taxatie, zorgt hij voor de juiste methode en levert hij een rapport op dat geschikt is voor het doel. Wij verzorgen meerdere soorten taxaties.

Taxatierapport snel in huis

In veel situaties is het belangrijk om een taxatierapport snel te ontvangen, omdat het wel of niet verkrijgen van een hypotheek ermee samenhangt. Wij zijn ons bewust van de spoed die soms noodzakelijk is. Vandaar dat wij een taxatierapport met de grootst mogelijke spoed èn zorgvuldigheid aanleveren (afhankelijk van de medewerking van het NWWI).

Mogen wij dit traject voor je uitvoeren?

Neem contact op met Els of Ineke

Bel ons of stuur een mailtje. Je hoeft bij ons nooit lang op een reactie te wachten.
Je kunt ook via onderstaand formulier een bericht of vraag achterlaten. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.