Joke Smitkade 37, VLAARDINGEN

Verkocht

500.000

103m2
3 kamers
Bekijk deze woning ook op de eigen website: jokesmitkade37.nl

Bent u een natuurmens, maar wilt u ook in de buurt wonen van het gezelligste winkelcentrum van Vlaardingen?
Maak dan nu een afspraak om dit heerlijke en schitterende 3-kamer appartement te bekijken, waar u zich altijd op vakantie waant. Het appartement is gelegen op de 5e woonlaag.
Het uitzicht over midden Delfland en de Vaart is werkelijk fenomenaal! Het appartement maakt deel uit van het complex Belvédère I, wat in 1994 is gebouwd en een eigen parkeerplaats heeft.
Vanuit hier wandel je heerlijk door de Broekpolder, langs de Vaart of loop je even naar winkelcentrum De Loper.
De tram en bushalte zijn in de nabije omgeving alsmede de uitvalswegen. Kortom: een FANTASTISCH appartement op een TOP locatie!

INDELING:
Entree van het complex d.m.v. afgesloten entree met bellentableau en videofoon.
Keurige hal, brievenbussen en toegang tot de bergingen en containerruimte. Met de lift gaat u naar de 5e woonlaag.

5e woonlaag:
Entree met gang en toegang tot alle vertrekken, geheel voorzien van prachtige parketvloer; aan de achterzijde 2 slaapkamers, waarvan 1 de ouderslaapkamer en 1 kleinere kamer; de badkamer dateert uit 2016 en is sfeervol betegeld met zandkleurige wand- en vloertegels en is voorzien van een ruime inloopdouche, wastafelmeubel en 2e zwevend toilet;
aparte toiletruimte; cv ruimte met jonge ketel (Intergas 2021); lichte en ruime woonkamer eveneens voorzien van parketvloer;
de half open keuken dateert uit 2015 en is voorzien van een lichte frontinrichting en betonlook aanrechtblad. Vrijwel alle apparatuur is van Siemens, te weten: ceramische kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, heteluchtoven, de koel/vriescombinatie is van Whirlpool; toegang tot de bijkeuken alwaar de aansluiting voor de wasmachine zit.
De schuifpui en het raam aan de westkant zijn in 2022 geheel vervangen en voorzien van HR++ glas.
Het ruime balkon is voorzien van elektrische zonwering en gelegen op het westen. Dit wordt dus genieten van de ondergaande zon.
Berging in de onderbouw.
Voor de afmetingen verwijzen wij u naar de plattegronden.

BIJZONDERHEDEN:
- Bouwjaar 1994
- Inhoud ca. 310 m3
- Woonoppervlakte ca.103 m2
- Erfpacht tot februari 2043, canon is afgekocht
- Actieve Vereniging van Eigenaars, bijdrage ca: € 248,-- per maand
- Eigen parkeerplaats
- Berging op de begane grond gelegen
- Geheel voorzien van dubbele beglazing en aluminium kozijnen
- Verwarming en warm water d.m.v. C.v. combi-ketel (Intergas 2021)
- Gehele woning voorzien van parketvloer
- Oplevering: in overleg


Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Indien de exacte maten voor een koper van cruciaal belang zijn, adviseren wij deze zelf na te meten.

Notariskeuze
De notariskeuze ligt in principe bij de koper. Het doorhalen van de hypothecaire inschrijving in het kadaster wordt door de verkoper betaald. Als de kosten voor deze doorhaling hoger zijn dan € 400 incl. BTW, dan wordt het meerdere bij de koper in rekening gebracht.
Indien de koper een notaris kiest buiten een straal van 20 kilometer van de verkochte onroerende zaak dan zijn de eventuele kosten die de notaris berekent voor een verkoopvolmacht t.b.v. de verkoper voor rekening van de koper.

Gunning
De verkoper behoudt zich uitdrukkelijk het recht voor het object te gunnen aan de koper van zijn keuze.

Aankoopmakelaar
Interesse in dit huis? Neem uw eigen aankoopmakelaar mee.
Status Verkocht
Bouwjaar 1994
Kamers 3 kamers
Oppervlakte 103 m2
Slaapkamers 2

Deel deze woning met anderenBekijk andere woningen