Broekweg 38, VLAARDINGEN

Verkocht

207.000

64m2
3 kamers
Bekijk deze woning ook op de eigen website: broekweg38.nl

Wat een heerlijke sfeer hangt er in dit 3-kamer appartement!!
De foto's geven slechts een impressie daarvan maar om de sfeer goed te kunnen proeven is een bezichtiging echt een must!
Dit appartement op de 2e woonlaag is goed onderhouden en erg functioneel ingedeeld.
Gelegen aan het “oude marktterrein”, waar veel gezellige mensen rondom wonen.
Op loopafstand van het centrum.
Tevens ben je zo aan de Vlaardingse Vaart om naar de Broekpolder te wandelen, fietsen of skaten. Snelwegen en metrostation zijn eveneens binnen enkele minuten bereikbaar.

Kortom: Maak snel een afspraak!

INDELING:

Via het portiek bereik je de entree van de woning;

2e WOONLAAG:
Entree; halletje met meterkast (3 groepen); garderoberuimte en schoenenkast; lichte woonkamer voorzien van gladde wanden en plafonds, mooie en goed geïsoleerde PVC-vloer, met erker aan de voorzijde en openslaande deuren naar frans balkon; tevens openslaande deuren naar balkon en open keuken in de woonkamer voorzien van witte frontinrichting en voorzien van vaatwasser aansluiting, kokend waterkraan, losse apparatuur en afzuigkap; de ruime badkamer aan de achterzijde is geheel voorzien van witte wandbetegeling, douchebak, wastafel, toilet, aansluiting voor de wasmachine, kunststof kozijn, cv-combiketel en toegang tot het balkon. Achterslaapkamer voorzien van gladde wandafwerking en origineel schuifraam; voorslaapkamer voorzien van gladde wanden, glas-in-loodramen en origineel schuifraam met tussenkamer voorzien van vaste kastenwand.

BIJZONDERHEDEN:

- Bouwjaar: ca. 1932
- Inhoud: ca. 210 m3
- Woonoppervlakte: ca. 64 m2
- Grotendeels voorzien van dubbele beglazing, maar ook nog glas-in-loodramen
- Op eigen grond gelegen
- Vve bijdrage €55,- per maand (6 appartementen)
- Oplevering: kan snel

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Indien de exacte maten voor een koper van cruciaal belang zijn, adviseren wij deze zelf na te meten.

Ouderdomsclausule
Bij woningen ouder dan 40 jaar zal standaard in de koopovereenkomst een ouderdomsclausule worden opgenomen.

Notariskeuze
De notariskeuze ligt in principe bij de koper. Het doorhalen van de hypothecaire inschrijving in het kadaster wordt door de verkoper betaald. Als de kosten voor deze doorhaling hoger zijn dan € 400 incl. BTW, dan wordt het meerdere bij de koper in rekening gebracht.
Indien de koper een notaris kiest buiten een straal van 20 kilometer van de verkochte onroerende zaak dan zijn de eventuele kosten die de notaris berekent voor een verkoopvolmacht t.b.v. de verkoper voor rekening van de koper.

Gunning
De verkoper behoudt zich uitdrukkelijk het recht voor het object te gunnen aan de koper van zijn keuze.

Aankoopmakelaar
Interesse in dit huis? Neem uw eigen Vlaardingse aankoopmakelaar mee.
Status Verkocht
Bouwjaar 1932
Kamers 3 kamers
Oppervlakte 64 m2
Slaapkamers 2

Deel deze woning met anderenBekijk andere woningen