Professor Kamerlingh Onneslaan 83A2, SCHIEDAM

Verkocht

200.000

79m2
3 kamers
Bekijk deze woning ook op de eigen website: professorkamerlinghonneslaan83a2.nl

Bent u op zoek naar een centraal gelegen woning nabij het centrum van Schiedam? Met de trein en/of metro ben je in no-time in Rotterdam, Den Haag, Amsterdam of Hoek van Holland!
Deze verzorgde en lichte 3-kamer woning is op zoek naar een nieuwe eigenaar. Het appartement is verdeeld over 2 verdiepingen en is geheel voorzien van kunststof kozijnen en isolerende beglazing.
In de woonkamer en open keuken ligt een fraaie laminaatvloer.
De ligging is tevens centraal t.o.v. snelwegen, scholen en winkels.
Laat deze kans niet liggen en maak snel een afspraak!

INDELING:
Begane grond:
Gezamenlijke trapopgang;

Woonverdieping:
Entree woning; trapopgang;
Lange en lichte gang; toiletruimte met fonteintje; toegang tot balkon (zuiden); slaapkamer aan voorzijde; ruime woonkamer met open keuken. De keuken heeft een houten frontinrichting en een kwarts aanrechtblad met ingebouwde vaatwasser, kookplaat en combimagnetron. Vanuit de keuken is er tevens toegang tot het balkon.
Slaapverdieping:
Overloop met opstelling CV combiketel (2023); licht betegelde doucheruimte met douche, wastafel en aansluiting voor de wasmachine;
Slaapkamer voorzien van laminaat en deur naar het zeembalkon.

BIJZONDERHEDEN:
- Bouwjaar: 1929
- Inhoud: ca. 272 m³
- Woonoppervlakte: ca. 79 m²
- Bijdrage Vereniging van Eigenaars: € 84,- per maand.
- Nieuwe CV-combiketel uit 2023
- Vergunning voor de auto: ca. € 110,- per jaar
- In 1994 geheel gerenoveerd
- In deze wijk geldt opkoopbescherming
- Ouderdomsclausule is van toepassing
- Oplevering: in overleg, ca. februari 2024


Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Indien de exacte maten voor een koper van cruciaal belang zijn, adviseren wij deze zelf na te meten.

Ouderdomsclausule
Bij woningen ouder dan 40 jaar zal standaard in de koopovereenkomst een ouderdomsclausule worden opgenomen.

Notariskeuze
De notariskeuze ligt in principe bij de koper. Het doorhalen van de hypothecaire inschrijving in het kadaster wordt door de verkoper betaald. Als de kosten voor deze doorhaling hoger zijn dan € 400 incl. BTW, dan wordt het meerdere bij de koper in rekening gebracht.
Indien de koper een notaris kiest buiten een straal van 20 kilometer van de verkochte onroerende zaak dan zijn de eventuele kosten die de notaris berekent voor een verkoopvolmacht t.b.v. de verkoper voor rekening van de koper.

Gunning
De verkoper behoudt zich uitdrukkelijk het recht voor het object te gunnen aan de koper van zijn keuze.

Aankoopmakelaar
Interesse in dit huis? Neem uw eigen aankoopmakelaar mee.
Status Verkocht
Bouwjaar 1929
Kamers 3 kamers
Oppervlakte 79 m2
Slaapkamers 2

Deel deze woning met anderenBekijk andere woningen