Voorstraat 36, VLAARDINGEN

Verkocht

536.000

130m2
4 kamers
Bekijk deze woning ook op de eigen website: voorstraat36.nl

Wat hebben wij weer een heerlijk bijzonder charmant jaren 30 huis in de verkoop. Gelegen op eigen grond in Vlaardingen Ambacht met een adembenemende diepe tuin van ca. 32 meter, waar je vrij kunt voelen om te zonnen, lezen of lekker te tuinieren.
De slaapverdieping heeft momenteel 2 slaapkamers, dit waren er voorheen 4, dus eventueel eenvoudig terug te brengen naar 4 kamers. De benedenverdieping heeft zijn charme door de aanbouw met serre en heerlijke lichte woonkeuken. De achterpui kan in het geheel worden opengeschoven zodat je het gevoel krijgt in een veranda te zitten.
De woning ligt gunstig t.o.v. het centrum, het Oranjepark, de Vaart, basis- en middelbare scholen, maar ook nabij metro en uitvalswegen.
Kortom: geen doorsneewoning, maar echt voor liefhebbers van jaren ’30!

INDELING:
Begane:
Via de voortuin bereik je de entree en tevens de stenen berging; entree; gang; meterkast; voorkamer met glas-in-lood ramen; kelder; trapkast met evt aansluiting voor de wasmachine; neutrale toiletruimte met toilet en fonteintje; zeer ruime kast voor opslag; ruime, lichte woonkamer met prachtige houten vloer (Esdoorn), systeemplafond; lichte, ruime uitbouw met lichtstraat en antraciet gemarmerde plavuizen (Belgisch hardsteen); de woonkeuken heeft een kookeiland, witte frontinrichting en voorzien van granieten aanrechtblad, de navolgende apparatuur is aanwezig: koel-vriescombinatie, afzuigkap, oven, magnetron en vaatwasser op stahoogte; de lichtstraat is voorzien van een elektrische zonwering; ruime bijkeuken voorzien van aansluiting voor de wasmachine en deur naar achtertuin.
De achterpui kan in zijn geheel worden open geschoven naar de achtertuin. Vloerverwarming aanwezig in de uitbouw en bijkeuken.

1e VERDIEPING:
overloop met houten vloerdelen en cv-kast; voorslaapkamer welke is doorgebroken naar andere kamer waarvan een inloopkast is gemaakt; badkamer is voorzien van zgn granito vloertegels, witte wandbetegeling, ligbad (jacuzzi) , inloopdouche, wastafelmeubel, wandcloset; achterslaapkamer is eveneens doorgebroken en evt. terug te brengen naar 2 slaapkamers.

TUIN:
de achtertuin is gelegen op het westen en hele dag wel zon te vinden. In de achtertuin is een houten chalet aanwezig en een vijver


BIJZONDERHEDEN:
- Bouwjaar: 1925
- Inhoud: 536 m³
- Woonoppervlakte: ca. 130 m²
- Perceeloppervlakte: 374 m2
- Voorzien van 6 zonnepanelen
- Platte dak vernieuwd ca 10 jaar geleden en voorzien van isolatie
- Geheel voorzien van hardhouten kozijnen en dubbele beglazing
- Vloer is geïsoleerd
- Oplevering: in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Indien de exacte maten voor een koper van cruciaal belang zijn, adviseren wij deze zelf na te meten.

Ouderdomsclausule
Bij woningen ouder dan 40 jaar zal standaard in de koopovereenkomst een ouderdomsclausule worden opgenomen.

Notariskeuze
De notariskeuze ligt in principe bij de koper. Het doorhalen van de hypothecaire inschrijving in het kadaster wordt door de verkoper betaald. Als de kosten voor deze doorhaling hoger zijn dan € 400 incl. BTW, dan wordt het meerdere bij de koper in rekening gebracht.
Indien de koper een notaris kiest buiten een straal van 20 kilometer van de verkochte onroerende zaak dan zijn de eventuele kosten die de notaris berekent voor een verkoopvolmacht t.b.v. de verkoper voor rekening van de koper.

Gunning
De verkoper behoudt zich uitdrukkelijk het recht voor het object te gunnen aan de koper van zijn keuze.

Aankoopmakelaar
Interesse in dit huis? Neem uw eigen Vlaardingse aankoopmakelaar mee.
Status Verkocht
Bouwjaar 1925
Kamers 4 kamers
Oppervlakte 130 m2
Slaapkamers 2

Deel deze woning met anderenBekijk andere woningen