Karel de Grotelaan 46, VLAARDINGEN

Verkocht

249.000

90m2
4 kamers
Bekijk deze woning ook op de eigen website: www.kareldegrotelaan46.nl

Rust, sfeer, licht en ruimte: dat zijn de kernwoorden van dit royale 4-kamer appartement!
Gelegen op de 1e woonlaag met een prachtig uitzicht en zonnig ruim balkon. De woning is altijd keurig bewoond en geheel voorzien van een schitterende massief eiken houten vloer.
Het gevoel van vrijheid ervaart u mede doordat er maar 2 appartementen per etage zijn. Volledig voorzien van kunststof kozijnen, dubbel glas en elektrisch rolluiken, dus hier heeft u geen omkijken naar. Op het zonnige balkon kunt u genieten van al het groen om u heen. Uiteraard kunt u er ook op uit gaan naar de nabij gelegen recreatiegebieden. Het centrum en de winkels zijn op loopafstand. Tevens stopt de bus bijna voor uw deur en de uitvalswegen zijn om de hoek gelegen. Parkeergelegenheid is voldoende aanwezig direct voor het complex.
Kortom: laat u verrassen!

INDELING:

Afgesloten portiek met trappenhuis en lift.
1e woonlaag:
Entree, lange centrale gang met ruim entree-gedeelte en garderobe-nis; meterkast (7 groepen), toiletruimte met toilet en fonteintje.
3 Slaapkamers waarvan de grootste slaapkamer is voorzien van vaste kasten;
Gedateerde badkamer met ligbad, 2 wastafels en 80 liter boiler;
Dichte keuken met lichte frontinrichting en kunststof aanrechtblad, voorzien van gaskookplaat en afzuigkap. De keuken geeft toegang tot een kleine bijkeuken (voorheen balkon) waar ook de aansluiting voor de wasmachine zit;
Royale en lichte woonkamer met schitterend nieuwe massief eiken vloer en deur naar het balkon op het westen. Het balkon biedt vrij uitzicht en is goed gelegen op de zon. Ook is deze voorzien van zonwering.

Berging in de onderbouw.

Bijzonderheden:

- Bouwjaar: ca. 1968
- Inhoud: ca. 278 m³
- Woonoppervlakte: ca. 90 m²
- Voorzien van kunststof kozijnen en dubbel glas (één raam is lek)
- Elektrische rolluiken en zonnescherm aan balkonzijde
- Actieve Vereniging van Eigenaren, bijdrage van € 200,00 per maand
- Blokverwarming, voorschot stookkosten € 90,- p/mnd, warm water via 80 liter boiler
- Erfpacht vast tot 31 juli 2062, vaste jaarlijkse canon € 113,45
- Ouderdomsclausule, niet bewonersclausule en asbestclausule van toepassing
- In deze wijk geldt Opkoopbescherming
- Energielabel G door missende gegevens; buren is hetzelfde maar is C
- Oplevering: direct

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Indien de exacte maten voor een koper van cruciaal belang zijn, adviseren wij deze zelf na te meten.

Ouderdomsclausule
Bij woningen ouder dan 40 jaar zal standaard in de koopovereenkomst een ouderdomsclausule worden opgenomen.

Notariskeuze
De notariskeuze ligt in principe bij de koper. Het doorhalen van de hypothecaire inschrijving in het kadaster wordt door de verkoper betaald. Als de kosten voor deze doorhaling hoger zijn dan € 400 incl. BTW, dan wordt het meerdere bij de koper in rekening gebracht.
Indien de koper een notaris kiest buiten een straal van 20 kilometer van de verkochte onroerende zaak dan zijn de eventuele kosten die de notaris berekent voor een verkoopvolmacht t.b.v. de verkoper voor rekening van de koper.

Gunning
De verkoper behoudt zich uitdrukkelijk het recht voor het object te gunnen aan de koper van zijn keuze.

Aankoopmakelaar
Interesse in dit huis? Neem uw eigen Vlaardingse aankoopmakelaar mee.
Status Verkocht
Bouwjaar 1968
Kamers 4 kamers
Oppervlakte 90 m2
Slaapkamers 3

Deel deze woning met anderenBekijk andere woningen