Thomas a Kempisstraat 10, VLAARDINGEN

Verkocht

225.000

70m2
4 kamers
Bekijk deze woning ook op de eigen website: thomasakempisstraat10.nl

Ben je sportief of dol op de natuur? Dan is dit gezellige en goed onderhouden 4-kamer appartement op de 3e (bovenste) woonlaag echt iets voor jou! Dit appartement is met veel plezier bewoond geweest en toe aan een nieuwe eigenaar. Het is prima onderhouden en er hangt een prima sfeer. De garage bevindt zich in de onderbouw, alsmede de berging.

Als je het portiek uitstapt kun je meteen gaan sporten, want het complex grenst direct aan de groene zone van het recreatiegebied Midden Delfland tussen Vlaardingen en Maassluis. In dit gebied ligt een fraaie zwem- en surfplas met zonneweide, alsmede diverse fiets- en wandelpaden. Winkels, scholen en openbaar vervoer, bus en metro, bevinden zich op loopafstand.

De portiekwoning is voorzien van een afgesloten entree en heeft bergingen en garages in de onderbouw.

INDELING:

BEGANE GROND:
Afgesloten portiek met bellentableau.

3e VERDIEPING:
meterkast (8 groepen, aardlekschakelaar); entree; U-vormige gang waar leuke glas-in-lood ramen met verlichting in het plafond zijn geplaatst; badkamer met douche, wastafelmeubel en mechanische afzuiging; achterslaapkamer voorzien van laminaatvloer en aansluiting wasmachine; half betegelde toiletruimte met toilet. Keuken met een wit front en houtlook aanrechtblad, voorzien van inductiekookplaat, vaatwasser, combimagnetron, koel-vriescombinatie en toegang tot het balkon welke op het zuiden is gelegen. De zonwering is van 2021;
1e voorslaapkamer met laminaatvloer; sfeervolle en lichte woonkamer tevens voorzien van laminaatvloer, vrij uitzicht en schouw met sierhaard; 2e voorslaapkamer eveneens met laminaatvloer.
Geheel is voorzien van kunststof kozijnen en dubbel glas

berging in de onderbouw.
Garage evt erbij te koop

BIJZONDERHEDEN:

- Bouwjaar: 1962
- Inhoud: ca. 222 m3
- Woonoppervlakte: ca. 70cm2
- C.V. combiketel – Remeha 2021
- Geheel voorzien van kunststof kozijnen, dubbele beglazing en horren
- Aantrekkelijke ligging in doodlopende straat aan de rand van Vlaardingen met zonnig balkon en vrij uitzicht.
- Bijdrage VVE bedraagt € 125,00 per maand (woning) en € 6,25 (garage).
- Erfpacht, 99-jarig recht, einddatum 30 juni 2061, vaste canon € 68,07.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Indien de exacte maten voor een koper van cruciaal belang zijn, adviseren wij deze zelf na te meten.

Ouderdomsclausule
Bij woningen ouder dan 40 jaar zal standaard in de koopovereenkomst een ouderdomsclausule worden opgenomen.

Notariskeuze
De notariskeuze ligt in principe bij de koper. Het doorhalen van de hypothecaire inschrijving in het kadaster wordt door de verkoper betaald. Als de kosten voor deze doorhaling hoger zijn dan € 400 incl. BTW, dan wordt het meerdere bij de koper in rekening gebracht.
Indien de koper een notaris kiest buiten een straal van 20 kilometer van de verkochte onroerende zaak dan zijn de eventuele kosten die de notaris berekent voor een verkoopvolmacht t.b.v. de verkoper voor rekening van de koper.

Gunning
De verkoper behoudt zich uitdrukkelijk het recht voor het object te gunnen aan de koper van zijn keuze.

Aankoopmakelaar
Interesse in dit huis? Neem uw eigen Vlaardingse aankoopmakelaar mee.
Status Verkocht
Bouwjaar 1962
Kamers 4 kamers
Oppervlakte 70 m2
Slaapkamers 3

Deel deze woning met anderenBekijk andere woningen