Handelstraat 37, VLAARDINGEN

Verkocht

200.000

124m2
7 kamers
Bekijk deze woning op de eigen website: handelstraat37.nl

OPEN HUIS 6 SEPTEMBER 2023 VAN 15.30 TOT 17.00: MELDT U NU AAN!

Bent u op zoek naar een kluswoning met 2 ruime, zonnig gelegen balkons dat ook nog eens betaalbaar is? Dan nodigen wij u uit om een afspraak te maken om dit zeer ruime 7-kamer appartement te komen bezichtigen!

De woning is zeer lange tijd bewoond geweest door dezelfde eigenaar die er altijd met liefde gewoond heeft. De eigenaar heeft een dakopbouw met verlengde nok geplaatst zodat de bovenste verdieping extra veel ruimte biedt.
De woning is gelegen op eigen grond.

Het appartement ligt in een gezellige straat, op loopafstand van hartje stad, metrostation en bushalte, scholen en supermarkt. Maar ook voor recreëren in de natuur hoeft u niet ver te reizen.
Uitvalswegen zijn snel te bereiken en het parkeren in de straat is gratis!


INDELING:

Begane grond:
Entree/tochtportaal; meterkast; trapopgang naar de 1e woonlaag

Woonverdieping:
Overloop; toiletruimte met toilet; ruime en lichte woonkamer voorzien van een schouw en deels hardhouten kozijnen met dubbel glas; dichte eenvoudige keuken met toegang tot het zonnige balkon. Aan de voorzijde is nog een slaap/studeerkamer.

1e slaapverdieping:
Overloop; wit/grijs betegelde badkamer met ligbad, wastafel en aansluiting voor de wasmachine; ruime slaapkamer aan de achterzijde met openslaande deuren naar het 2e balkon. Op het balkon zijn bergruimtes met daarin de opstelplaats voor de CV combi-ketel uit 2010. Twee slaapkamers aan de voorzijde met dakkapel, hardhouten kozijnen en dubbel glas.

2e slaapverdieping:
Zeer ruime overloop met 2 vaste diepe kasten en een dakkoepel met veel lichtinval en mogelijke vluchtroute;
Aan de achterzijde nog twee slaapkamers.

Via de steeg is de berging bereikbaar.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1937;
- Inhoud ca. 429 m³;
- Woonoppervlakte ca. 124 m²;
- Gelegen op eigen grond;
- Energielabel D;
- Verlengde nok dus veel ruimte op bovenste verdieping;
- Bijdrage Vereniging van Eigenaars € 50,-- per maand;
- As is, where is clausule is van toepassing;
- Oplevering per direct mogelijk.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Indien de exacte maten voor een koper van cruciaal belang zijn, adviseren wij deze zelf na te meten.

Ouderdomsclausule
Bij woningen ouder dan 40 jaar zal standaard in de koopovereenkomst een ouderdomsclausule worden opgenomen.

Notariskeuze
De notariskeuze ligt in principe bij de koper. Het doorhalen van de hypothecaire inschrijving in het kadaster wordt door de verkoper betaald. Als de kosten voor deze doorhaling hoger zijn dan € 400 incl. BTW, dan wordt het meerdere bij de koper in rekening gebracht.
Indien de koper een notaris kiest buiten een straal van 20 kilometer van de verkochte onroerende zaak dan zijn de eventuele kosten die de notaris berekent voor een verkoopvolmacht t.b.v. de verkoper voor rekening van de koper.

Gunning
De verkoper behoudt zich uitdrukkelijk het recht voor het object te gunnen aan de koper van zijn keuze.

Aankoopmakelaar
Interesse in dit huis? Neem uw eigen Vlaardingse aankoopmakelaar mee.
Status Verkocht
Bouwjaar 1937
Kamers 7 kamers
Oppervlakte 124 m2
Slaapkamers 6

Deel deze woning met anderenBekijk andere woningen