Billitonlaan 26, VLAARDINGEN

Verkocht

335.000

125m2
5 kamers
Bekijk dit object ook via de eigen website: billitonlaan26.nl

BILLITONLAAN 26/28
Ben je op zoek naar een winkel/praktijkruimte en heb je geen zin in files en betaald parkeren?
Dan hebben wij de ideale plek voor u! Boven deze winkel kunt u namelijk wonen en bent u dus binnen een minuut op uw werk.
Tevens kunt u alles nog naar eigen wens en smaak aanpassen.
De winkelruimte is op de begane grond gelegen. Erboven ligt een 4 kamer maisonnette met een heerlijk dakterras.
De winkelruimte is voorzien van rolluiken, pantry en eigen toilet. Via de achtergelegen tuin is de woning erboven bereikbaar. Tevens zijn er achter de woning, aan de Ambonlaan, 2 garages.
De woning heeft een eigen opgang. De Billitonlaan is een leuke gevarieerde winkelstrip met gratis parkeren. De ligging is zeer centraal t.o.v. het centrum (op loopafstand), winkels, openbaar vervoer en uitvalswegen.

INDELING

WOONVERDIEPING:
Trapopgang, meterkast, overloop met toiletruimte voorzien van toilet en fontein, balkon aan voorzijde op het zuiden gelegen; woonkamer is voorzien van plavuizenvloer met vloerverwarming; deels hardhouten kozijnen en zowel enkel als dubbele beglazing; hoekkeuken met lichtgroene, houten frontinrichting en voorzien van koel/vriescombinatie, vaatwasser, gaskookplaat, afzuigkap en oven; toegang tot royaal terras.

SLAAPVERDIEPING;
Overloop met kast met Cv ketel (Intergas 2015) opstelling en optionele plaats voor aansluiting wasmachine. Geheel betegelde badkamer voorzien van douchebak en wastafelmeubel.
3 slaapkamers: 2 gelegen aan de achterzijde en 1 aan de voorzijde. Deze is voorzien van een vaste kast.

VLIERING:
Via de overloop is er een toegang naar de bergvliering met een nokhoogte van ca 75 cm.

DAKTERRAS
Het ruime dakterras is gelegen op het noorden, maar heeft alsnog veel zon.

WINKELRUIMTE:
De voormalige tabakswinkel is eenvoudig en heeft een eigen toilet en toegang tot achtergelegen plaats met stalen trap naar woonverdieping.
2 garages aan de achterzijde voorzien van elektra.

BIJZONDERHEDEN:
- Bouwjaar: 1952
- Inhoud: ca. 454 m³
- Woonoppervlakte: ca. 125 m²
- Riool is vernieuwd
- Winkel heeft elektrische rolluiken
- Het hele pand heeft 1 gas, water en elektra aansluiting
- Tijdelijk recht van erfpacht tot 31-12-2051 met een jaarlijkse canon van € 49,22
- Oplevering: per direct

Deze brochure is met zorg samengesteld, echter wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele onjuiste of onvolledige informatie.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Indien de exacte maten voor een koper van cruciaal belang zijn, adviseren wij deze zelf na te meten.

Ouderdomsclausule
Bij woningen ouder dan 40 jaar zal standaard in de koopovereenkomst een ouderdomsclausule worden opgenomen.

Notariskeuze
De notariskeuze ligt in principe bij de koper. Het doorhalen van de hypothecaire inschrijving in het kadaster wordt door de verkoper betaald. Als de kosten voor deze doorhaling hoger zijn dan € 400 incl. BTW, dan wordt het meerdere bij de koper in rekening gebracht.
Indien de koper een notaris kiest buiten een straal van 20 kilometer van de verkochte onroerende zaak dan zijn de eventuele kosten die de notaris berekent voor een verkoopvolmacht t.b.v. de verkoper voor rekening van de koper.

Gunning
De verkoper behoudt zich uitdrukkelijk het recht voor het object te gunnen aan de koper van zijn keuze.

Aankoopmakelaar
Interesse in dit huis? Neem uw eigen Vlaardingse aankoopmakelaar mee.
Status Verkocht
Bouwjaar 1952
Kamers 5 kamers
Oppervlakte 125 m2
Slaapkamers 3

Deel deze woning met anderenBekijk andere woningen