2e van Leyden Gaelstraat 111, VLAARDINGEN

Verkocht

450.000

163m2
7 kamers
Bekijk deze woning ook op de eigen website: 2evanleydengaelstraat111.nl

Dit is nu weer zo’n huis waarvan je denkt: wat een sfeer en karakter! Maar vooral ook: wat een ruimte! Met 7 kamers kun je hier dan ook goed uit de voeten als gezin. Zodra je binnenstapt voelt het als een soort hotel met o.a. originele houten vloerdelen.
De tuin is op het noorden, maar door de lengte altijd wel ergens de zon. En ook in de tuin is er een meer dan aangename sfeer. Tevens is er nog een ruim dakterras. Er is een overdekte buitenkeuken welke standaard wordt gebruikt om te koken.
De woning ligt in een gewilde en kindvriendelijke wijk, nabij het Hof en de metro.
Op loopafstand van het centrum van de stad. Scholen, groenvoorziening en speelgelegenheden in de directe omgeving.
KORTOM: Kom kijken en laat je verrassen!

INDELING:

Begane grond:
entree/ meterkast (8 groepen en dubbele aardlekschakelaar); ruime woonkamer voorzien van laminaatvloer en gladde wand- en plafondafwerking; open keuken met witte frontinrichting voorzien van gaskookplaat, vaatwasser en diepe trapkast. Zowel vanuit de keuken als vanuit de woonkamer is de tuin bereikbaar. Overdekte buitenkeuken; stenen inpandige berging.

1e verdieping:
overloop met aparte toiletruimte; 1e voorslaapkamer; 2e slaapkamer in gebruik als woonkamer; ruime 3e achterslaapkamer; ruime badkamer voorzien van vaste kast met cv combiketel (Intergas 2021); doucheruimte met stortdouche, wastafel en aansluiting voor wasmachine alsmede toegang tot het terras. De verdieping is voorzien van houten vloerdelen en kunststof kozijnen met dubbel glas.

Zolderverdieping:
ruime overloop met houten vloerdelen; badkamer is geheel betegeld en voorzien van ligbad, zwevend toilet en wastafelmeubel; ruime 4e achterslaapkamer met schuifkastenwand en aan voorzijde slaapkamer 5 en 6 met extra kastruimte. Deze verdieping is eveneens voorzien van houten vloerdelen.

Tuin:
De tuin is verzorgd, op het noorden gelegen, maar er is overal zon te vinden. Er zijn 2 houten bergingen, 1 kas, 1 inpandige berging en een zijuitgang.

BIJZONDERHEDEN:
- Bouwjaar 1924
- Inhoud ca. 590 m³
- Perceeloppervlakte: ca. 221 m²
- Woonoppervlakte: ca. 163 m²
- Energielabel E
- Enige scheefstand voelbaar in de woning
- CV combi-ketel (Intergas 2021)
- Vernieuwd riool
- 8 zonnepanelen (2022) en dak vernieuwd
- Vaste erfpachtcanon ca. € 93 per jaar (eeuwigdurend)
- Vrij parkeren
- Oplevering in overleg


Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Indien de exacte maten voor een koper van cruciaal belang zijn, adviseren wij deze zelf na te meten.

Ouderdomsclausule
Bij woningen ouder dan 40 jaar zal standaard in de koopovereenkomst een ouderdomsclausule worden opgenomen.

Notariskeuze
De notariskeuze ligt in principe bij de koper. Het doorhalen van de hypothecaire inschrijving in het kadaster wordt door de verkoper betaald. Als de kosten voor deze doorhaling hoger zijn dan € 400 incl. BTW, dan wordt het meerdere bij de koper in rekening gebracht.
Indien de koper een notaris kiest buiten een straal van 20 kilometer van de verkochte onroerende zaak dan zijn de eventuele kosten die de notaris berekent voor een verkoopvolmacht t.b.v. de verkoper voor rekening van de koper.

Gunning
De verkoper behoudt zich uitdrukkelijk het recht voor het object te gunnen aan de koper van zijn keuze.

Aankoopmakelaar
Interesse in dit huis? Neem uw eigen aankoopmakelaar mee.
Status Verkocht
Bouwjaar 1924
Kamers 7 kamers
Oppervlakte 163 m2
Slaapkamers 6

Deel deze woning met anderenBekijk andere woningen