van der Duyn van Maasdamlaan 128c, VLAARDINGEN

Verkocht

225.000

66m2
4 kamers
Kijk ook op: WWW.VANDERDUYNVANMAASDAMLAAN128C.NL

Starters opgelet! Dit betaalbare 3 a 4-kamer appartement heeft een ideale ligging, want binnen 5 minuten lopen ben je ofwel op het metrostation, het heerlijk groene park 't Nieuwelant of het van Hogendorpkwartier.
Het appartement is gelegen op de 3e woonlaag in een gezellig en keurig portiek en heeft een vrij en groen uitzicht. Het appartement is ruim van opzet en biedt tal van mogelijkheden. Daarbij is het balkon op het zuiden gelegen en is er veel lichtinval. Onlangs is er een moderne nieuwe keuken in geplaatst.
Maak snel een afspraak om zelf een kijkje te komen nemen!

INDELING:
3e woonlaag:
Entree; gang met vaste kasten; meterkast (4 groepen en aardlekschakelaar); toiletruimte met grijs-witte betegeling en wandclosetcombinatie.
Achterslaapkamer voorzien van laminaatvloer en de aansluiting voor de wasmachine; vanuit de slaapkamer toegang tot de badkamer; badkamer is geheel betegeld in zwart/witte kleurstelling met douchehoek en wastafel.
Slaapkamer aan voorzijde. Afgesloten keuken met nieuw keukenblok (2023) met zwarte frontinrichting en marmerlook aanrechtblad, voorzien van vaatwasser, 4-pitsgaskookplaat, koelkast met vriesvak, oven, c.v.-combiketel (Remeha Avanta 2017) en toegang tot het op het zuiden gelegen balkon. Woonkamer verdeeld in 2 delen, welke eenvoudig tot 1 grote woonkamer gemaakt kan worden, maar ook prettig als extra kamer te gebruiken.
Berging op de begane grond.

BIJZONDERHEDEN:
- Bouwjaar: 1956
- Inhoud: ca. 210 m³
- Woonoppervlakte: ca. 66 m²
- Gelegen op erfpacht: € 39,97 per jaar en loopt tot 16-08-2054
- In de koopakte zal de niet-bewonersclausule worden opgenomen
- Oplevering: kan snel

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Indien de exacte maten voor een koper van cruciaal belang zijn, adviseren wij deze zelf na te meten.

Ouderdomsclausule
Bij woningen ouder dan 40 jaar zal standaard in de koopovereenkomst een ouderdomsclausule worden opgenomen.

Notariskeuze
De notariskeuze ligt in principe bij de koper. Het doorhalen van de hypothecaire inschrijving in het kadaster wordt door de verkoper betaald. Als de kosten voor deze doorhaling hoger zijn dan € 400 incl. BTW, dan wordt het meerdere bij de koper in rekening gebracht.
Indien de koper een notaris kiest buiten een straal van 20 kilometer van de verkochte onroerende zaak dan zijn de eventuele kosten die de notaris berekent voor een verkoopvolmacht t.b.v. de verkoper voor rekening van de koper.

Gunning
De verkoper behoudt zich uitdrukkelijk het recht voor het object te gunnen aan de koper van zijn keuze.
Aankoopmakelaar
Interesse in dit huis? Neem uw eigen Vlaardingse aankoopmakelaar mee.
Status Verkocht
Bouwjaar 1956
Kamers 4 kamers
Oppervlakte 66 m2
Slaapkamers 2

Deel deze woning met anderenBekijk andere woningen