Zeemanstraat 96, VLAARDINGEN

Verkocht

250.000

55m2
3 kamers
OPEN HUIS: 21 juni van 15.45 tot 17.00 en 25 juni van 9.00 tot 10.15 uur
MELD JE AAN!
Dit is weer een appartement! INSTAPKLAAR, dus pak je koffers en verhuizen maar! De woning is leeg en alle is in 2024 vernieuwd. Nieuwe keuken, badkamer, vloeren en kozijnen; alles is aangepakt!
Een heerlijk licht 3-kamer appartement in een gezellig en net portiek! Gelegen op de 2e verdieping van een goed onderhouden complex met een gezamenlijke binnentuin. De ligging is zeer gunstig ten opzichte van scholen, sportvelden, winkels, het openbaar vervoer (metro en bus)en de snelweg. Vooral de recreatiegebieden zijn lopend of fietsend snel te bereiken.
Word jij de nieuwe eigenaar van dit super strakke huis?

INDELING:
- Via de afgesloten portiekdeur is er toegang tot de centrale hal met de trap naar de verdiepingen en de afgesloten
2e WOONLAAG
Entree; achterslaapkamer; vernieuwde meterkast; aparte ruimte voor wasmachine en droger; nieuwe badkamer in moderne stijl met douche, toilet en wastafelmeubel; lichte nieuwe keuken met hoogglans frontinrichting en zwart hardsteen aanrechtblad en inbouwapparatuur, te wete: Vaatwaseer, inductiekookplaat en oven van Siemens, afzuigkap, koel-vriescombinatie, Remeha CV combiketel (2024) en inbouwspots; woonkamer met toegang tot achterslaapkamer; achterslaapkamer heeft toegang tot het balkon en kijkt uit over de gezamenlijke tuin.
Gehele woning dezelfde vloeren, gladgestuukte wanden en plafonds.
Bering in de onderbouw
BIJZONDERHEDEN:
- bouwjaar: 1959
- inhoud: 180 m3
- woonoppervlakte: 55 m2
- volledig gerenoveerd in 2024
- actieve VVE (€ 100,- per maand.)
- kijk voor meer info op : zeemanstraat96.nl
- energielabel C
- gemeenschappelijke binnentuin
- erfpacht: € 49,01 per jaar tot 15 oktober 2058
- oplevering: direct

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Indien de exacte maten voor een koper van cruciaal belang zijn, adviseren wij deze zelf na te meten.

Ouderdomsclausule
Bij woningen ouder dan 40 jaar zal standaard in de koopovereenkomst een ouderdomsclausule worden opgenomen.

Notariskeuze
De notariskeuze ligt in principe bij de koper. Het doorhalen van de hypothecaire inschrijving in het kadaster wordt door de verkoper betaald. Als de kosten voor deze doorhaling hoger zijn dan € 400 incl. BTW, dan wordt het meerdere bij de koper in rekening gebracht.
Indien de koper een notaris kiest buiten een straal van 20 kilometer van de verkochte onroerende zaak dan zijn de eventuele kosten die de notaris berekent voor een verkoopvolmacht t.b.v. de verkoper voor rekening van de koper.

Gunning
De verkoper behoudt zich uitdrukkelijk het recht voor het object te gunnen aan de koper van zijn keuze.

Aankoopmakelaar
Interesse in dit huis? Neem uw eigen Vlaardingse aankoopmakelaar mee.
Status Verkocht
Bouwjaar 1960
Kamers 3 kamers
Oppervlakte 55 m2
Slaapkamers 2

Deel deze woning met anderenBekijk andere woningen