Bachstraat 9, VLAARDINGEN

Verkocht

225.000

69m2
3 kamers
bachstraat9vlaardingen.nl

Dit is een woning waar je binnenstapt en je je direct thuis voelt! De beschutte ligging van de tuin geeft een gevoel van vrijheid. De woning heeft op de 1e verdieping nog 1 extra kamer, dus totaal 3-kamer benedenwoning. De ligging is gunstig t.o.v. scholen, metro/bus, winkels, uitvalswegen maar ook de natuur is binnen enkele minuten te vinden.
De huidige eigenaar heeft hier dan ook jaren met heel veel plezier gewoond en is op zoek naar een nieuwe eigenaar die hier ook weer met plezier mag gaan wonen.
Maak snel een afspraak en laat je verrassen!

INDELING:
Begane grond:
Entree/tochtportaal met originele wandbetegeling; de gang is voorzien van een laminaatvloer; trapkast met meterkast (5 groepen).
Voorslaapkamer voorzien van kunststof kozijnen en dubbel glas en deze heeft een schuifkastenwand en laminaatvloer. Nette toiletruimte. Woonkamer voorzien van laminaatvloer, lambrisering, diepe vaste kast en openslaande deuren naar de tuin.
De keuken is voorzien van een lichte frontinrichting en kunststof aanrechtblad met een koel/vriescombinatie, gaskookplaat, oven en afzuigkap.
Schitterende badkamer (2020) geheel wit betegeld, voorzien van inloopdouche, wastafelmeubel, aansluiting wasmachine/droger, cv combiketel (2018) en eveneens deur naar tuin.

1e verdieping:
1 slaapkamer met gladde wanden, laminaatvloer en kunststof kozijn met dubbel glas.

Tuin:
De achtertuin is bereikbaar via de woonkamer en de keuken, is verzorgd en op het zuidwesten gelegen. Er is zonwering en in de tuin staat een nieuwe schuur. Via de zijpoort en steeg kunt u achterom.

BIJZONDERHEDEN:

- Bouwjaar: 1939
- Inhoud: 244 m3
- Woonoppervlakte: 69 m2
- Lage erfpachtcanon: € 27,13 per jaar, eeuwigdurend
- Dak van de uitbouw is ooit vernieuwd
- De VVE bijdrage € 45,- per maand
- Oplevering: in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Indien de exacte maten voor een koper van cruciaal belang zijn, adviseren wij deze zelf na te meten.

Ouderdomsclausule
Bij woningen ouder dan 40 jaar zal standaard in de koopovereenkomst een ouderdomsclausule worden opgenomen.

Notariskeuze
De notariskeuze ligt in principe bij de koper. Het doorhalen van de hypothecaire inschrijving in het kadaster wordt door de verkoper betaald. Als de kosten voor deze doorhaling hoger zijn dan € 400 incl. BTW, dan wordt het meerdere bij de koper in rekening gebracht.
Indien de koper een notaris kiest buiten een straal van 20 kilometer van de verkochte onroerende zaak dan zijn de eventuele kosten die de notaris berekent voor een verkoopvolmacht t.b.v. de verkoper voor rekening van de koper.

Gunning
De verkoper behoudt zich uitdrukkelijk het recht voor het object te gunnen aan de koper van zijn keuze.

Aankoopmakelaar
Interesse in dit huis? Neem uw eigen Vlaardingse aankoopmakelaar mee.
Status Verkocht
Bouwjaar 1939
Kamers 3 kamers
Oppervlakte 69 m2
Slaapkamers 2

Deel deze woning met anderenBekijk andere woningen