Van 't Hoffstraat 42, VLAARDINGEN

Verkocht

175.000

59m2
3 kamers
Aan de rand van de Westwijk, op loopafstand van de mooie natuur van de Broekpolder en de Krabbeplas bieden wij nu een leuk 3 kamer appartement aan.
Het appartement is grotendeels voorzien van kunststof/hardhouten kozijnen en dubbel glas.
Aan de achterzijde van het appartement ligt een balkon met een vrij uitzicht over het grasveld dat bij de VVE hoort. Ook vanuit de woonkamer is er een vrij uitzicht op het groen met een speelplek voor kinderen.
De Vereniging van Eigenaars is actief en in de onderbouw is een berging aanwezig.
Scholen, winkels, metro/bus en snelwegen zijn te vinden in de nabije omgeving. De woning dient wel te worden gemoderniseerd.
Wordt het jouw droomhuis?

Indeling:
Afgesloten, nette entree met bellentableau en brievenbussen. Hal met de trapopgang naar de verdiepingen en toegang tot de bergingen.

4e verdieping:
Entree, gang met laminaatvloer en meterkast (3 groepen). Eenvoudige toiletruimte. Achterslaapkamer met een vaste kast en laminaatvloer.
Dichte keuken met toegang tot het balkon. De keuken heeft een donderblauwe hoogglans frontinrichting en licht aanrechtblad. Er is een gaskookplaat, afzuigkap, CV combiketel (2017) en aansluiting voor de wasmachine.
Geheel licht betegelde badkamer met een douchecabine en wastafelmeubel.
De zonnige woonkamer heeft een laminaatvloer en een mooi vrij uitzicht op het groen. Aangrenzend aan de woonkamer ligt de grootste slaapkamer.


Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte ca. 59 m² , gemeten volgens NEN2580 norm;
- Inhoud ca. 191 m³;
- Bouwjaar 1958;
- Gelegen op erfpachtgrond, recht lopend tot 31 mei 2057, canon € 49,72 per jaar;
- Verwarming en warm water middels CV combiketel (Remeha Tzerra 2017, eigendom);
- Geheel voorzien van dubbele beglazing;
- In 2023 worden de kozijnen in de voorgevel door de VVE vervangen en de extra bijdrage hiervoor is reeds betaald;
- Actieve VvE, bijdrage € 100,07 per maand;
- Energielabel E;
- In deze wijk geldt een opkoopbescherming;
- Niet-bewoningsclausule en ouderdomsclausule zijn van toepassing;
- Oplevering kan snel.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Indien de exacte maten voor een koper van cruciaal belang zijn, adviseren wij deze zelf na te meten.

Ouderdomsclausule
Bij woningen ouder dan 40 jaar zal standaard in de koopovereenkomst een ouderdomsclausule worden opgenomen.

Notariskeuze
De notariskeuze ligt in principe bij de koper. Het doorhalen van de hypothecaire inschrijving in het kadaster wordt door de verkoper betaald. Als de kosten voor deze doorhaling hoger zijn dan € 400 incl. BTW, dan wordt het meerdere bij de koper in rekening gebracht.
Indien de koper een notaris kiest buiten een straal van 20 kilometer van de verkochte onroerende zaak dan zijn de eventuele kosten die de notaris berekent voor een verkoopvolmacht t.b.v. de verkoper voor rekening van de koper.

Gunning
De verkoper behoudt zich uitdrukkelijk het recht voor het object te gunnen aan de koper van zijn keuze.

Aankoopmakelaar
Interesse in dit huis? Neem uw eigen Vlaardingse aankoopmakelaar mee.
Status Verkocht
Bouwjaar 1958
Kamers 3 kamers
Oppervlakte 59 m2
Slaapkamers 2

Deel deze woning met anderenBekijk andere woningen