van der Waalsstraat 147, VLAARDINGEN

Verkocht

219.500

87m2
3 kamers
Wat een heerlijk uitzicht tref je toch aan in dit 3-(voorheen 4) kamer maisonnette woning! Het appartement ligt op de 3e en 4e woonlaag en heeft een zonnig balkon.

Vanuit de woning kijk je uit over een heerlijke groene omgeving, waar ook kinderen kunnen spelen. Aan de voorzijde heeft u voldoende gelegenheid om uw auto te parkeren.

De ligging van dit appartement is aan de rand van Vlaardingen-West, nabij het recreatie gebied de Broekpolder en Krabbenplas. Er zijn scholen, sportcentra en een winkelcentrum in de directe omgeving. Binnen enkele minuten bent u op de snelweg, bij de bushalte of bij het metrostation!

De wanden en plafonds van de woning zijn onlangs opgefrist, en de kozijnen zijn geheel voorzien van dubbele beglazing. Verder dient de woning te worden gemoderniseerd, dus maak er nu je eigen droomhuis van!
Maak snel een afspraak en kom kijken.

INDELING:
Afgesloten entree met bellentableau, brievenbussen, lift, trappenhuis en toegang tot de bergingen.

3e verdieping:
Entree van de woning; tochtportaal; toiletruimte in lichte kleurstelling met staand closet; eenvoudige keuken met houtlookfront en inbouwapparatuur. De keuken dient te worden opgeknapt. Meterkast. De woonkamer is voorzien van plavuizen, trapkast en openslaande deuren naar het balkon met zonnescherm.

4e verdieping:
Overloop met vaste kast voor cv-combiketel; achterslaapkamer (voorheen 2 kamers); de badkamer is vergroot en voorzien van hoekbad, douchehoek en aansluitpunt voor wasmachine/droger. Ruime voorslaapkamer.

Berging in de onderbouw.

BIJZONDERHEDEN:

- Bouwjaar: ca. 1963
- Woonoppervlakte: ca. 87m²
- Inhoud: ca. 286m³
- Lage erfpacht: € 89,39 per jaar (herzieningsdatum 01-04-2062)
- Actieve VvE met een bijdrage van € 210,- p/mnd
- Deels kunststof kozijnen/deels houten kozijnen met dubbel glas
- Balkon op het westen gelegen
- As is where is-clausule en de niet-bewoners-clausule zijn van toepassing
- Er is geen vragenlijst van de woning beschikbaar
- WWW.VANDERWAALSSTRAAT147.NL
- In de wijk geldt opkoopbescherming
- Oplevering: kan snel

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Indien de exacte maten voor een koper van cruciaal belang zijn, adviseren wij deze zelf na te meten.

Ouderdomsclausule
Bij woningen ouder dan 40 jaar zal standaard in de koopovereenkomst een ouderdomsclausule worden opgenomen.

Notariskeuze
De notariskeuze ligt in principe bij de koper. Het doorhalen van de hypothecaire inschrijving in het kadaster wordt door de verkoper betaald. Als de kosten voor deze doorhaling hoger zijn dan € 400 incl. BTW, dan wordt het meerdere bij de koper in rekening gebracht.
Indien de koper een notaris kiest buiten een straal van 20 kilometer van de verkochte onroerende zaak dan zijn de eventuele kosten die de notaris berekent voor een verkoopvolmacht t.b.v. de verkoper voor rekening van de koper.

Gunning
De verkoper behoudt zich uitdrukkelijk het recht voor het object te gunnen aan de koper van zijn keuze.

Aankoopmakelaar
Interesse in dit huis? Neem uw eigen Vlaardingse aankoopmakelaar mee.
Status Verkocht
Bouwjaar 1960
Kamers 3 kamers
Oppervlakte 87 m2
Slaapkamers 2

Deel deze woning met anderenBekijk andere woningen