Platanendreef 2a, VLAARDINGEN

Verkocht onder voorbehoud

350.000

89m2
4 kamers
WWW.PLATANENDREEF2A.nl

Vanwege de grote belangstelling voor de woning is er een Open Huis op maandag 4 maart van 15.30 tot 17.15 uur.
Je kunt je hiervoor aanmelden per mail of via Funda.

Dit is er weer zo één: koffers pakken en verhuizen! In het voorjaar neem je lekker de tijd om de tuin helemaal te maken zoals je zelf wilt!
Deze instapklare 4-kamer eengezinswoning is gelegen in Holy-Noord, waar je je kinderen voor de deur kunt laten buitenspelen en er voldoende parkeergelegenheid is. De woning is de afgelopen twee jaar compleet gerenoveerd.
De ligging is perfect: je loopt of fietst zo Midden-Delfland in, winkelcentrum de Loper is op loopafstand, scholen en openbaar vervoer vind je in de directe omgeving. Binnen enkele autominuten bereik je de snelwegen.
Maak dus snel een afspraak want verhuizen binnen enkele weken behoort hier tot de mogelijkheden!

INDELING:

Begane grond:
Entree; hal met meterkast (8 groepen en aardlekschakelaar); toiletruimte, geheel vernieuwd met wandclosetcombinatie en fonteintje; open keuken met mat zwarte frontinrichting, marmerenlook aanrechtblad en inbouwapparatuur, te weten: gaskookplaat, vaatwasser, heteluchtoven en afzuigkap; ruime trapkast; lichte woonkamer met schitterende visgraat pvc-vloer.

Verdieping:
Ruime overloop, met stookruimte en aansluiting wasmachine; 1 slaapkamer aan de voorzijde; badkamer met chique betegeling en inloopdouche met drain, toilet, wastafelmeubel met verwarmde spiegel, handdoekradiator en rosé-kleurige accessoires; 2e slaapkamer en 3e slaapkamer aan achterzijde van de woning, waarvan 1 momenteel in gebruik als walk-in-closet.

Tuin:
De achtertuin is momenteel bestraat en dient wellicht te worden opgehoogd. Deze is gelegen is op het noordoosten maar heeft wel degelijk de zon! Aangebouwde stenen berging, welke is geïsoleerd en voorzien van keukenblokje.

BIJZONDERHEDEN:
- bouwjaar: ca. 1984
- inhoud: ca. 320m³
- woonoppervlakte: ca. 89 m²
- perceeloppervlakte: ca. 97 m² erfpachtgrond, welke afgekocht is tot 28-2-2034
- plat dak vernieuwd in 2023
- gehele woning voorzien van pvc vloer
- oplevering: kan snel


Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Indien de exacte maten voor een koper van cruciaal belang zijn, adviseren wij deze zelf na te meten.

Ouderdomsclausule
Bij woningen ouder dan 40 jaar zal standaard in de koopovereenkomst een ouderdomsclausule worden opgenomen.

Notariskeuze
De notariskeuze ligt in principe bij de koper. Het doorhalen van de hypothecaire inschrijving in het kadaster wordt door de verkoper betaald. Als de kosten voor deze doorhaling hoger zijn dan € 400 incl. BTW, dan wordt het meerdere bij de koper in rekening gebracht.
Indien de koper een notaris kiest buiten een straal van 20 kilometer van de verkochte onroerende zaak dan zijn de eventuele kosten die de notaris berekent voor een verkoopvolmacht t.b.v. de verkoper voor rekening van de koper.

Gunning
De verkoper behoudt zich uitdrukkelijk het recht voor het object te gunnen aan de koper van zijn keuze.

Aankoopmakelaar
Interesse in dit huis? Neem uw eigen Vlaardingse aankoopmakelaar mee.
Status Verkocht onder voorbehoud
Bouwjaar 1984
Kamers 4 kamers
Oppervlakte 89 m2
Slaapkamers 3

Deel deze woning met anderenBekijk andere woningen