Holysingel 222, VLAARDINGEN

Verkocht

145.000

33m2
1 kamers
Eenvoudige 1 kamer studio op de 6e woonlaag, met een eenvoudige inrichting maar wel met een prachtig vrij uitzicht over groen en Broekpolder. Het appartement is eenvoudig onderhouden en ligt in een net wooncomplex met afgesloten entree, liften en prima parkeergelegenheid.
Centrale ligging t.o.v. recreatiegebied, Broekpolder, winkelcentrum de Loper, openbaar vervoer en uitvalswegen zoals A20 en A4.

Omschrijving:
Entree, lange gang met vaste kast, meterkast met 3 groepen, eenvoudige badkamer met douche en wastafel; lichte woonkamer met toegang naar het balkon en schitterend uitzicht over de Broekpolder; open keuken met keukenblok, cv-ketel en elektrische boiler. Balkon op het westen gelegen met pracht uitzicht!

Berging in onderbouw.

BIJZONDERHEDEN:
- bouwjaar: 1970
- inhoud: 118 m3
- woonoppervlakte: 33 m2
- actieve VVE: € 88,36 per maand
- erfpacht loopt tot 15 maart 2065 met een canon van € 34,03 per jaar
- oplevering: direct

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Indien de exacte maten voor een koper van cruciaal belang zijn, adviseren wij deze zelf na te meten.

Ouderdomsclausule
Bij woningen ouder dan 40 jaar zal standaard in de koopovereenkomst een ouderdomsclausule worden opgenomen.

Notariskeuze
De notariskeuze ligt in principe bij de koper. Het doorhalen van de hypothecaire inschrijving in het kadaster wordt door de verkoper betaald. Als de kosten voor deze doorhaling hoger zijn dan € 400 incl. BTW, dan wordt het meerdere bij de koper in rekening gebracht.
Indien de koper een notaris kiest buiten een straal van 20 kilometer van de verkochte onroerende zaak dan zijn de eventuele kosten die de notaris berekent voor een verkoopvolmacht t.b.v. de verkoper voor rekening van de koper.

Gunning
De verkoper behoudt zich uitdrukkelijk het recht voor het object te gunnen aan de koper van zijn keuze.
Aankoopmakelaar
Interesse in dit huis? Neem uw eigen Vlaardingse aankoopmakelaar mee.
Status Verkocht
Bouwjaar 1970
Kamers 1 kamers
Oppervlakte 33 m2
Slaapkamers 0

Deel deze woning met anderenBekijk andere woningen