Professor Kamerlingh Onneslaan 96b2, SCHIEDAM

Verkocht

200.000

82m2
4 kamers
Bekijk dit object ook op: professorkamerlinghonneslaan96b2.nl

Ben je op zoek naar een ruime woning met een centrale ligging t.o.v. het centrum van Schiedam, maar ook Rotterdam en omstreken? Dan hebben wij een superleuke en lichte 4-kamer bovenwoning te koop, welke direct beschikbaar is!
Met de trein en/of metro op 3 minuten loopafstand ben je in no-time in Rotterdam, Den Haag, Amsterdam of Hoek van Holland!

Het appartement bestaat uit 2 verdiepingen en is deels voorzien van isolerende beglazing.
De woning wordt verwarmd met gaskachels en elektrische heteluchtverwarming. De keuze om straks over te gaan op een CV-installatie of volledig via elektrische verwarming is eenvoudig te realiseren.
De woning ziet er tiptop uit en ademt een prettige sfeer.

De ligging is tevens centraal t.o.v. snelwegen, scholen en winkels.
Mogen wij u binnenkort een rondleiding geven? Maak dan nu een afspraak!


INDELING:
Begane grond:
gezamenlijke trapopgang;

Woonverdieping:
entree woning; trapopgang; lange en lichte gang voorzien van laminaatvloer; toiletruimte met toilet; voorkamer; woonkamer met gaskachel met kunststof kozijnen en dubbel glas; keuken met een wit front en houtlook aanrechtblad, voorzien van gaskookplaat, afzuigkap, combimagnetron, koel/vriescombinatie en elektrische boiler. Achterkamer eveneens voorzien van een gaskachel met veel lichtinval en vrij uitzicht over groenpartij.

Slaapverdieping:
overloop met lichtkoepel en opstelling wasmachine; licht betegelde doucheruimte met douche, wastafel en heteluchtkachel. Slaapkamer voorzien van laminaat en openslaande deuren naar balkon (zuiden).


BIJZONDERHEDEN:
- Bouwjaar: 1929
- Inhoud: ca. 292 m3
- Woonoppervlakte: ca. 82 m2
- Bijdrage Vereniging van Eigenaars: € 97,19 per maand.
- Voorzien van 3 gaskachels, douchegeiser, heteluchtkachel en elektrische keukenboiler
- Gehele woning is voorzien van nette laminaatvloer
- Vergunning voor de auto: ca. € 110,- per jaar
- Deels voorzien van hardhouten/kuststof kozijnen en dubbele beglazing
- Niet-bewonersclausule is van toepassing
- In deze wijk geldt opkoopbescherming
- Oplevering: direct


Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Indien de exacte maten voor een koper van cruciaal belang zijn, adviseren wij deze zelf na te meten.

Ouderdomsclausule
Bij woningen ouder dan 40 jaar zal standaard in de koopovereenkomst een ouderdomsclausule worden opgenomen.

Notariskeuze
De notariskeuze ligt in principe bij de koper. Het doorhalen van de hypothecaire inschrijving in het kadaster wordt door de verkoper betaald. Als de kosten voor deze doorhaling hoger zijn dan € 400 incl. BTW, dan wordt het meerdere bij de koper in rekening gebracht.
Indien de koper een notaris kiest buiten een straal van 20 kilometer van de verkochte onroerende zaak dan zijn de eventuele kosten die de notaris berekent voor een verkoopvolmacht t.b.v. de verkoper voor rekening van de koper.

Gunning
De verkoper behoudt zich uitdrukkelijk het recht voor het object te gunnen aan de koper van zijn keuze.

Aankoopmakelaar
Interesse in dit huis? Neem uw eigen aankoopmakelaar mee.
Status Verkocht
Bouwjaar 1929
Kamers 4 kamers
Oppervlakte 82 m2
Slaapkamers 2

Deel deze woning met anderenBekijk andere woningen