Madoerastraat 100a, VLAARDINGEN

Verkocht

300.000

115m2
4 kamers
Royaal en bijzonder vorm gegeven 4 kamer appartement met zonnig beschut terras, gelegen op de 2e woonlaag van een kleinschalig wooncomplex, genaamd Enclave Tamarinde, gebouwd in 1993.
Het complex is voorzien van een afgesloten entree met videofooninstallatie, lift, en heeft bergingen in de onderbouw. De woning is altijd netjes bewoond en keurig onderhouden, echter inwendig e.e.a. wel op te frissen.
Goede ligging ten opzichte van uitvalswegen naar stadscentrum (op loopafstand), A20 en A4. Buurtwinkels en bus nabij, en met de fiets snel aan de Waterweg of in de Broekpolder. Tevens snel in het centrum van Vlaardingen of bij het metrostation.
Deze woning verdiend een nieuwe eigenaar die de woning naar eigen inzicht weer gaat inrichten. Wordt u de nieuwe bewoner? Maak dan een afspraak en wij leiden u met plezier rond.

INDELING:

Afgesloten entree met brievenbussen en bellentableau; centrale hal met lift naar verdiepingen.

2e woonlaag:
Entree, zeer ruime hal met meterkast (5 groepen en aardlekschakelaar), vaste kast met situering combiketel (Nefit) en mechanische ventilatie; gang; toilet.
Royale woonkamer met half open keuken voorzien van groen/grijze frontinrichting en inbouwapparatuur: o.a. koel/vrieskast, oven, afzuigkap en keramische kookplaat.
Drie slaapkamers. Eén van de slaapkamers, alsmede de woonkamer, geven toegang tot het terras en hiervandaan een fraai vrij uitzicht richting de Floris de Vijfdelaan.
Wit betegelde badkamer met douchehoek, wastafelmeubel, 2e toilet en wasmachine aansluiting; vanuit de gang en badkamer toegang tot de toiletruimte.
Zie de plattegrond voor de ca. maten van de vertrekken.

Terras:
Groot zonnig beschut terras, van 5 bij 2 , 5 meter, grenzend aan de woonkamer en ligging op het zuiden. Daarnaast is er een zeembalkon. En diverse ramen voorzien van screens.

Berging
Er is een eigen berging in de onderbouw.

BIJZONDERHEDEN:
- bouwjaar ca. 1993
- inhoud ca. 336m3
- woonoppervlakte ca. 115m2
- volledig geïsoleerd (volgens normen 1993)
- niet bewoners clausule is van toepassing
- c.v.-combiketel Nefit 2011
- Bijdrage VvE € 150,00 per maand
- Gezonde en actieve VvE
- Erfpacht, afgekocht tot 2043
- toestemming kantonrechter vereist;
Status Verkocht
Bouwjaar 1993
Kamers 4 kamers
Oppervlakte 115 m2
Slaapkamers 3

Deel deze woning met anderenBekijk andere woningen