Bachstraat 7, VLAARDINGEN

Onder bod

239.500

62m2
2 kamers
Wat een plaatje en wat een sfeertje! Dit is een woning waar je binnenstapt en je je direct thuis voelt! Heerlijke en zonnige tuin op het westen gelegen. Voor de motorrijders een ideale plek met een verwarmde en geïsoleerde schuur en extra brede deur, die toegang verleent tot de tuin. De woning heeft op de 1e verdieping nog 1 extra kamer, dus totaal 2-(voorheen 3)kamer benedenwoning.
De gehele woning is voorzien van kunststof kozijnen, extra muur- en plafondisolatie en in de woonkamer staat een gezellige allesbrander.

De ligging is gunstig t.o.v. scholen, metro/bus, winkels, uitvalswegen maar ook de natuur is binnen enkele minuten te vinden.
Maak snel een afspraak en laat je verrassen!

INDELING:

Begane grond:
Entree/tochtportaal met veel bergruimte; meterkast (12 groepen en 3 fasen is voorbereid).
Doorzonwoonkamer (voorheen 2 kamers) met grenen vloerdelen en gladde wand- en plafondafwerking, glas in lood-ramen in dubbel glas, houtkachel en openslaande deuren naar de tuin.
Verrassend ruime badkamer met houtlook vloertegels, douchehoek, wasbakje, wasmachineaansluiting en toilet.
Open keuken met hoekopstelling, houten fronten en inbouwapparatuur zoals een oven, 5 pits gasfornuis (Smeg) en afzuigkap (Smeg).

1e verdieping:
1 Slaapkamer voorzien van gladde wanden en kunststof kozijn met dubbel glas. Tevens is hier de CV (Remeha 2020) gesitueerd in het trappenhuis.

TUIN:
De achtertuin is bereikbaar via de woonkamer, is verzorgd met houten vlonders en bestraat, op het westen gelegen. In de tuin staat een ruime schuur (ca. 16m²) en voorzien van water, elektra en warmteplaat. Achterom via de zijpoort met openslaande deuren naar de steeg.

BIJZONDERHEDEN:
- Bouwjaar: 1939
- Inhoud: ca. 223 m³
- Woonoppervlakte: ca. 62 m²
- Lage erfpachtcanon: € 27,13 per jaar, eeuwigdurend
- Kijk voor meer info op: bachstraat7.nl
- De VVE bijdrage € 45,- per maand
- Oplevering: in overleg, ca. januari 2025

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Indien de exacte maten voor een koper van cruciaal belang zijn, adviseren wij deze zelf na te meten.

Ouderdomsclausule
Bij woningen ouder dan 40 jaar zal standaard in de koopovereenkomst een ouderdomsclausule worden opgenomen.

Notariskeuze
De notariskeuze ligt in principe bij de koper. Het doorhalen van de hypothecaire inschrijving in het kadaster wordt door de verkoper betaald. Als de kosten voor deze doorhaling hoger zijn dan € 400 incl. BTW, dan wordt het meerdere bij de koper in rekening gebracht.
Indien de koper een notaris kiest buiten een straal van 20 kilometer van de verkochte onroerende zaak dan zijn de eventuele kosten die de notaris berekent voor een verkoopvolmacht t.b.v. de verkoper voor rekening van de koper.

Gunning
De verkoper behoudt zich uitdrukkelijk het recht voor het object te gunnen aan de koper van zijn keuze.

Aankoopmakelaar
Interesse in dit huis? Neem uw eigen Vlaardingse aankoopmakelaar mee.
Status Onder bod
Bouwjaar 1939
Kamers 2 kamers
Oppervlakte 62 m2
Slaapkamers 1

Deel deze woning met anderenBekijk andere woningen