Wagnerstraat 25A, VLAARDINGEN

Verkocht

215.000

70m2
4 kamers
Bekijk deze woning ook op de eigen website: www.wagnerstraat25a.nl

Dit heerlijke sfeervolle appartement ligt op de eerste verdieping van een verzorgd complex.
De vloeren zijn voorzien van een mooie houtlook-laminaatvloer en de met glasvezel behangen wanden zijn in een lichte tint geschilderd. De schuifdeur tussen de woon- en eetkamer en de schouw zorgen voor een gezellige sfeer in dit 3 à 4 kamer-appartement.

De ligging is centraal; je loopt zo naar het centrum of het metro station. Met de auto ben je snel bij de uitvalswegen. De woning is keurig bewoond en verzorgd. Er is een berging in de onderbouw van het complex. Het appartement maakt deel uit van een goed lopende VVE.
Het balkon kijkt uit op een groot grasveld van de gemeenschappelijke binnentuin.

Indeling:

Begane grond:
Afgesloten portiek met brievenbussen en trappenhuis.

1e etage:
Entree, hal met meterkast en toegang tot alle vertrekken.
Slaapkamer aan de achterzijde van de woning met vaste kast.
De crème kleurige keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur, waaronder vaatwasser en koel-vries combinatie. Er staat een los zwart gasfornuis met 5 pitten, oven en afzuigkap.
De keuken geeft toegang tot de badkamer met douche, spiegelkast en wastafelmeubel. De badkamer is in 2019 opnieuw betegeld met mooie moderne, grote tegels. De douche heeft een glazen afscheidingswand en een regendouche.
Het balkon is via de badkamer te bereiken. In de ochtend kun je hier lekker in het zonnetje zitten met uitzicht op het grote groene grasveld. Het is hier altijd heerlijk rustig vertoeven.
De toiletruimte heeft een staand closet.
Aan de voorzijde is een ruime slaapkamer gelegen met groot raam.
De gezellige woonkamer met schouw geeft via schuifdeuren toegang tot het eetgedeelte aan de achterzijde van de woning. Hier is eventueel een derde slaapkamer van te maken.

Bergingbox in de onderbouw.

BIJZONDERHEDEN:
- Bouwjaar: ca. 1950
- Woonoppervlakte: ca. 70m2
- Inhoud: ca. 234 m3
- Gelegen op eigen grond
- Deels voorzien van enkel glas
- Bijdrage VVE € 100,- per maand
- Oplevering in overleg, ca. februari 2024

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Indien de exacte maten voor een koper van cruciaal belang zijn, adviseren wij deze zelf na te meten.

Ouderdomsclausule
Bij woningen ouder dan 40 jaar zal standaard in de koopovereenkomst een ouderdomsclausule worden opgenomen.

Notariskeuze
De notariskeuze ligt in principe bij de koper. Het doorhalen van de hypothecaire inschrijving in het kadaster wordt door de verkoper betaald. Als de kosten voor deze doorhaling hoger zijn dan € 400 incl. BTW, dan wordt het meerdere bij de koper in rekening gebracht.
Indien de koper een notaris kiest buiten een straal van 20 kilometer van de verkochte onroerende zaak dan zijn de eventuele kosten die de notaris berekent voor een verkoopvolmacht t.b.v. de verkoper voor rekening van de koper.

Gunning
De verkoper behoudt zich uitdrukkelijk het recht voor het object te gunnen aan de koper van zijn keuze.

Aankoopmakelaar
Interesse in dit huis? Neem uw eigen Vlaardingse aankoopmakelaar mee.
Status Verkocht
Bouwjaar 1950
Kamers 4 kamers
Oppervlakte 70 m2
Slaapkamers 3

Deel deze woning met anderenBekijk andere woningen