Oosterstraat 36, VLAARDINGEN

Onder bod

300.000

73m2
3 kamers
Je hebt weleens van die woningen, dat als je binnenstapt meteen weet: DIT IS HET!
En ja, dit is er weer zo 1, wat een plaatje! Alles is in harmonie en geweldig verbouwd, van het riool tot keuken, badkamer tot dak; alles is onder handen geweest.
Verder is deze 3-kamer woning gelegen in het historische Vlaardingen en op loopafstand van het centrum, haven, Oranjepark, metro en basisscholen. Prettige straat en omgeving om te wonen.
Maak dan ook nu een afspraak en we lopen graag met je mee!

INDELING:

BEGANE GROND:
Entree; meterkast; ruime inpandige berging; woonkamer met duo planken parket, gladde wanden en plafonds; half open keuken met witte frontinrichting en houten aanrechtblad, de vloer is voorzien van pvc laminaat; de keuken is voorzien van een koel-vriescombinatie, hete luchtoven, inductiekookplaat, recirculatiekap en vaatwasser; half betegelde toiletruimte voorzien van wandclosetcombinatie; 2 deuren naar de achtergelegen tuin.
1e VERDIEPING:
Overloop met laminaatvloer; nis met opstelling wasmachineaansluiting en CV-combiketel (2018); sfeervolle slaapkamer aan de voorzijde met authentieke balken, laminaatvloer, dakkapel en vaste kastenwand. Ruime badkamer voorzien van inloopdouche, wandclosetcombinatie, wastafelmeubel en bergruimte; de 2e slaapkamer aan de achterzijde eveneens voorzien van laminaatvloer en ook hier is alles glad gestuukt.
VLIERING
TUIN: op het zuiden gelegen met houten berging.

BIJZONDERHEDEN:
- Bouwjaar: 1910
- Inhoud: ca. 277 m³
- Perceeloppervlakte: 75 m²
- Woonoppervlakte: ca. 73 m²
- Vanaf 2018 geheel gerenoveerd
- Dak geïsoleerd, buitenwanden geïsoleerd
- Riool, waterleidingen, elektra vervangen
- Lage en eeuwigdurende erfpacht: € 5,11 per jaar
- Oplevering: in overleg – indicatie november
- Eigen website: oosterstraat36.nl

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Indien de exacte maten voor een koper van cruciaal belang zijn, adviseren wij deze zelf na te meten.

Ouderdomsclausule
Bij woningen ouder dan 40 jaar zal standaard in de koopovereenkomst een ouderdomsclausule worden opgenomen.

Notariskeuze
De notariskeuze ligt in principe bij de koper. Het doorhalen van de hypothecaire inschrijving in het kadaster wordt door de verkoper betaald. Als de kosten voor deze doorhaling hoger zijn dan € 400 incl. BTW, dan wordt het meerdere bij de koper in rekening gebracht.
Indien de koper een notaris kiest buiten een straal van 20 kilometer van de verkochte onroerende zaak dan zijn de eventuele kosten die de notaris berekent voor een verkoopvolmacht t.b.v. de verkoper voor rekening van de koper.

Gunning
De verkoper behoudt zich uitdrukkelijk het recht voor het object te gunnen aan de koper van zijn keuze.

Aankoopmakelaar
Interesse in dit huis? Neem uw eigen Vlaardingse aankoopmakelaar mee.
Status Onder bod
Bouwjaar 1910
Kamers 3 kamers
Oppervlakte 73 m2
Slaapkamers 2

Deel deze woning met anderenBekijk andere woningen