Eksterlaan 168, VLAARDINGEN

Beschikbaar

259.000

89m2
4 kamers
Op zoek naar een heerlijk beschutte plek in een appartementencomplex? Dit appartement is keurig bewoond, ruim en heeft 4 kamers. Het is gelegen op de 3e woonlaag en op de hoek, waardoor je over heerlijke groenpartij uitkijkt.

Het complex is goed verzorgd en staat aan de rand van de woonwijk.
Zowel winkelcentrum de Loper, Hof van Spaland en de Holierhoek liggen op korte afstand.
Snelwegen, scholen en tram/bus zijn om de hoek gelegen, maar ook de Broekpolder en Midden-Delfland liggen vlakbij. Dus snel op de fiets naar Delft? Dat kan!

In de onderbouw is een ruime berging aanwezig, vóór het complex ligt een grote parkeerplaats en aan de achterzijde kunnen de kinderen heerlijk spelen op het grasveld.
Wordt dit leuke appartement van jou? Maak dan snel een afspraak en wij nemen de tijd voor je.

INDELING:
Afgesloten entree met bellentableau en brievenbussen. Centrale hal welke toegang geeft tot de bergingen, de liften en het trappenhuis.

De entree van het appartement is gelegen op de 2e verdieping. Je komt binnen in het tochtportaal met direct toegang tot slaapkamer I. Deze kamer is gelegen aan de galerijzijde en is afgewerkt met een laminaatvloer en voorzien van een diepe bergkast. Aan de andere zijde bevindt zich de keuken in een hoekopstelling met hoogglans witte frontinrichting, wit aanrechtblad en diverse inbouwapparatuur, te weten: combioven, magnetron, 5-pits gaskookplaat, afzuigkap en aansluiting voor de vaatwasser.
Ruime hal met een meterkast (6 groepen en een aardlekschakelaar). De badkamer is wit betegeld en voorzien van douchehoek, wastafelmeubel, 80 L boiler, aansluiting voor de wasmachine. In de badkamer is een aparte toiletruimte met hangend closet en fonteintje.
Slaapkamer II grenst aan het balkon aan de achterzijde en heeft een vrij uitzicht over het groen.
Slaapkamer III is daar direct naast gelegen en grenst ook aan het balkon.
De ruime woonkamer is voorzien van een sfeervolle laminaatvloer en steenstrips-wanden. Toegang tot het royale balkon. Zowel vanuit de woonkamer als vanaf het balkon heb je een groen en vrij uitzicht.

Ruime berging in de onderbouw.

BIJZONDERHEDEN:
bouwjaar: 1968
- inhoud: ca. 277 m³
- woonoppervlakte: ca. 89 m²
- gelegen op eigen grond
- grotendeels voorzien van dubbele beglazing; draaiende delen zijn enkel glas;
- verwarming middels blokverwarming, voorschot stookkosten € 140,- per maand, waarbij de huidige
bewoner altijd restitutie heeft ontvangen
- warm water middels een boiler (80L, eigendom)
- actieve VvE, bijdrage € 208,79 per maand
- energielabel E, geldig tot 10-02-2025
- voor meer info kijk op: eksterlaan168.nl
- oplevering bij voorkeur per 1-9-2024

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Indien de exacte maten voor een koper van cruciaal belang zijn, adviseren wij deze zelf na te meten.

Ouderdomsclausule
Bij woningen ouder dan 40 jaar zal standaard in de koopovereenkomst een ouderdomsclausule worden opgenomen.

Notariskeuze
De notariskeuze ligt in principe bij de koper. Het doorhalen van de hypothecaire inschrijving in het kadaster wordt door de verkoper betaald. Als de kosten voor deze doorhaling hoger zijn dan € 400 incl. BTW, dan wordt het meerdere bij de koper in rekening gebracht.
Indien de koper een notaris kiest buiten een straal van 20 kilometer van de verkochte onroerende zaak dan zijn de eventuele kosten die de notaris berekent voor een verkoopvolmacht t.b.v. de verkoper voor rekening van de koper.

Gunning
De verkoper behoudt zich uitdrukkelijk het recht voor het object te gunnen aan de koper van zijn keuze.

Aankoopmakelaar
Interesse in dit huis? Neem uw eigen Vlaardingse aankoopmakelaar mee.
Neem contact op voor een bezichtiging
Status Beschikbaar
Bouwjaar 1968
Kamers 4 kamers
Oppervlakte 89 m2
Slaapkamers 3

Deel deze woning met anderen

Mogen wij dit traject voor je uitvoeren?

Neem contact op met Els of Ysolde

Bel ons of stuur een mailtje. Je hoeft bij ons nooit lang op een reactie te wachten.
Je kunt ook via onderstaand formulier een bericht of vraag achterlaten. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Bekijk andere woningen