Bernard Zweersplein 48, SCHIEDAM

Verkocht onder voorbehoud

250.000

86m2
2 kamers
6 APRIL van 11.00 tot 15.00 OPEN HUIS
Uitzicht, ruimte en licht! Dat is wat deze 2 (voorheen 3-) kamer woning op de 4e woonlaag biedt.
Het appartement is gelegen in een verzorgd complex in de componistenbuurt en is altijd met aandacht onderhouden. Het zonnige balkon is op het zuiden gelegen en vanaf hier kijk je lekker ver weg.
De tram en bus zijn op loopafstand en er zijn ruime parkeermogelijkheden aan de achterzijde van het complex. Tegenover het appartement kun je terecht voor de dagelijkse boodschappen maar ook het winkelcentrum Hof van Spaland is vlak bij gelegen. Er zijn scholen en uitvalswegen in de directe omgeving.

INDELING:

Begane grond:

Afgesloten portiek met bellentableau, brievenbussen en liften.

4e woonlaag:
Galerij; entree appartement; tochtportaal; gang; ruime ouderslaapkamer met vaste kasten; Siematic keuken met witte frontinrichting en kunststof aanrechtblad voorzien van inductie kookplaat, koelkast met 2 vriesvakken, oven, geiser en antracietkleurige vloer; lichte toiletruimte voorzien van toilet met fonteintje; zeer ruime en lichte woonkamer (voorheen 2 kamers) met toegang tot het balkon en aansluitende zeembalkon.


BIJZONDERHEDEN:
- Bouwjaar: 1966
- Inhoud: ca. 268 m³
- Woonoppervlakte: ca. 86 m²
- Gelegen op erfpachtgrond waarvan de canon € 411,- per jaar bedraagt tot 6 januari 2039
- Actieve VvE, bijdrage € 265,-- excl. € 70,-- stookkosten
- Ruime berging in de onderbouw
- Energielabel: C
- Grotendeels voorzien van dubbel glas
- Bekijk meer over dit appartement en de omgeving op WWW.BERNARDZWEERSPLEIN48.NL
- Plan voor nieuwe energie voor de wijk Groenoord
- De VvE heeft gebruik gemaakt van het Stimuleringsfonds Volkshuisvesting voor het renoveren van het
complex
- In de koopovereenkomst wordt een as-is-where-is-clausule én een niet-bewonersclausule opgenomen
vanwege verkoop door erfgenamen
- Oplevering: kan snel


Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Indien de exacte maten voor een koper van cruciaal belang zijn, adviseren wij deze zelf na te meten.

Notariskeuze
De notariskeuze ligt in principe bij de koper. Het doorhalen van de hypothecaire inschrijving in het kadaster wordt door de verkoper betaald. Als de kosten voor deze doorhaling hoger zijn dan € 400 incl. BTW, dan wordt het meerdere bij de koper in rekening gebracht.
Indien de koper een notaris kiest buiten een straal van 20 kilometer van de verkochte onroerende zaak dan zijn de eventuele kosten die de notaris berekent voor een verkoopvolmacht t.b.v. de verkoper voor rekening van de koper.

Gunning
De verkoper behoudt zich uitdrukkelijk het recht voor het object te gunnen aan de koper van zijn keuze.

Aankoopmakelaar
Interesse in dit huis? Neem uw eigen aankoopmakelaar mee.
Status Verkocht onder voorbehoud
Bouwjaar 1966
Kamers 2 kamers
Oppervlakte 86 m2
Slaapkamers 1

Deel deze woning met anderenBekijk andere woningen