Vaartweg 122b, VLAARDINGEN

Verkocht

259.000

67m2
4 kamers
Open huis donderdag 11 april 16.00 - 17.30 en vrijdag 12 april 14.00 - 15.00. Meld je aan via Funda!


Wat blijft het toch een heerlijke plek in Vlaardingen! Zoveel rust, maar toch ook om de hoek van het centrum. Ideaal voor mensen die van de natuur houden. Want als je het appartement uitstapt kun je meteen wandelen, fietsen, of skaten langs de Vlaardingse Vaart, zo de Broekpolder in. Dit 4-kamerappartement is goed onderhouden en zo te betrekken.
Het appartement is gelegen op de 2e woonlaag met vrij uitzicht, heeft een zeer riant zonnig balkon op het zuidwesten en door de ligging op de hoek leuk uitzicht.
De woning heeft een neutrale keuken en badkamer, cv-combiketel en is geheel voorzien van dubbel glas.
Het appartementencomplex heeft een actieve VvE en is gelegen om de hoek van het centrum, dus je loopt zo naar een terrasje, bioscoop of winkel!
Verder is de ligging gunstig t.o.v. Broekpolder/Vaart, scholen, metro, bus, uitvalswegen en alle andere voorzieningen.

INDELING:
algemene afgesloten entree, voorzien van belplateau met intercom, trappenhuis;

2e WOONLAAG;
entree/ ruime hal vanwaar alle vertrekken bereikbaar zijn; meterkast; praktische ruimte waar de wasmachine en droger staan. Ouderslaapkamer aan voorzijde van de woning met balkon aan de kant van de vaart; 2 achterslaapkamers met toegang tot het balkon; nette badkamer met inloopdouche en toilet; lichte en ruime woonkamer met open keuken. De keuken heeft een witte frontinrichting en zwart aanrechtblad en is voorzien van koel-vriescombinatie, vaatwasser, gaskookplaat, oven en magnetron. Vanuit de keuken is er toegang tot het achtergelegen balkon.

Gehele woning is voorzien van een mooie laminaatvloer en gladde wand- en plafondafwerking.

Ruime berging in de onderbouw

Bijzonderheden:
- Bouwjaar: 1955
- Inhoud: ca. 213m³
- Woonoppervlakte: ca. 67 m²
- Geheel voorzien van kunststof kozijnen en dubbele beglazing
- C.v. combiketel: Intergas 2016
- WWW.VAARTWEG122B.NL
- Energielabel: C
- bijdrage VvE: € 116,- euro per maand; deze zomer nog een VVE vergadering
- Balkoncoating wordt dit jaar nog gedaan
- Oplevering: in overleg


Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Indien de exacte maten voor een koper van cruciaal belang zijn, adviseren wij deze zelf na te meten.

Ouderdomsclausule
Bij woningen ouder dan 40 jaar zal standaard in de koopovereenkomst een ouderdomsclausule worden opgenomen.

Notariskeuze
De notariskeuze ligt in principe bij de koper. Het doorhalen van de hypothecaire inschrijving in het kadaster wordt door de verkoper betaald. Als de kosten voor deze doorhaling hoger zijn dan € 400 incl. BTW, dan wordt het meerdere bij de koper in rekening gebracht.
Indien de koper een notaris kiest buiten een straal van 20 kilometer van de verkochte onroerende zaak dan zijn de eventuele kosten die de notaris berekent voor een verkoopvolmacht t.b.v. de verkoper voor rekening van de koper.

Gunning
De verkoper behoudt zich uitdrukkelijk het recht voor het object te gunnen aan de koper van zijn keuze.

Aankoopmakelaar
Interesse in dit huis? Neem uw eigen Vlaardingse aankoopmakelaar mee.
Status Verkocht
Bouwjaar 1955
Kamers 4 kamers
Oppervlakte 67 m2
Slaapkamers 3

Deel deze woning met anderenBekijk andere woningen