mr. L.A. Kesperweg 5c, VLAARDINGEN

Verkocht

200.000

77m2
3 kamers
Bekijk deze woning ook op mrlakesperweg5c.nl

Rustig 3, voorheen 4-kamer appartement met lift naar de 3e woonlaag. Ruime doorzon woonkamer, dubbel balkon. Het appartement is altijd met zorg en liefde bewoond geweest, echter nu wel toe aan een modernere look! Dus bent u op zoek naar een woning waar u zelf helemaal nog uw eigen draai aan kunt geven? Dan is dit dé kans!
Het complex is gelegen aan een parkje in een goed onderhouden complex op eigen grond met een actieve vereniging van eigenaren.

De ligging op de derde etage met een prachtig uitzicht nabij het centrum van Vlaardingen en winkelcentrum van Hogendorpkwartier is geweldig. Alle voorzieningen zijn op korte afstand bereikbaar; een uitgebreid winkelaanbod, restaurants, theater, bioscoop, casino, sportscholen, zwembad, maar ook stadspark 't Hof en openbaar vervoer. De metro is op loopafstand gelegen en brengt u binnen 20 minuten naar het centrum van Rotterdam of Hoek van Holland.

INDELING:

BEGANE GROND:
Algemene afgesloten entree voorzien van bellenbord, brievenbussen, trappenhuis en lift naar halve woonverdiepingen;

Derde woonlaag:
entree; gang; gangkast; achterslaapkamer voorzien van dubbele vaste kast en toegangsdeur naar balkon; keuken voorzien van witte frontinrichting en kunststof aanrechtblad met gasfornuis, oven, afzuigkap en losse koel-vriescombinatie, grijze vloertegels en toegang tot achtergelegen balkon; c.v.combiketel (Remeha Tzerra 2017); 2e slaapkamer met vaste kasten en tevens toegang tot het balkon; badkamer in lichte kleurstelling met toilet, wastafel, douchebak en wasmachine aansluiting; woonkamer (voorheen 2 kamers) voorzien van gladde plafonds en aan voor- en achterzijde zonneschermen.
De hele woning is voorzien van vloerbedekking en hardhouten kozijnen met grotendeels dubbele beglazing.

Eigen berging box in de onderbouw circa 4 m².

BIJZONDERHEDEN:
- Bouwjaar: 1957
- Woonoppervlakte: ca. 77 m2
- Inhoud: ca. 248 m3
- Gelegen op eigen grond
- Goede openbare gratis parkeermogelijkheden
- Atieve VvE met een maandelijkse bijdrage van € 165,-
- Niet bewoners clausule is van toepassing
- Oplevering: kan spoedig


Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Indien de exacte maten voor een koper van cruciaal belang zijn, adviseren wij deze zelf na te meten.

Ouderdomsclausule
Bij woningen ouder dan 40 jaar zal standaard in de koopovereenkomst een ouderdomsclausule worden opgenomen.

Notariskeuze
De notariskeuze ligt in principe bij de koper. Het doorhalen van de hypothecaire inschrijving in het kadaster wordt door de verkoper betaald. Als de kosten voor deze doorhaling hoger zijn dan € 400 incl. BTW, dan wordt het meerdere bij de koper in rekening gebracht.
Indien de koper een notaris kiest buiten een straal van 20 kilometer van de verkochte onroerende zaak dan zijn de eventuele kosten die de notaris berekent voor een verkoopvolmacht t.b.v. de verkoper voor rekening van de koper.

Gunning
De verkoper behoudt zich uitdrukkelijk het recht voor het object te gunnen aan de koper van zijn keuze.

Aankoopmakelaar
Interesse in dit huis? Neem uw eigen Vlaardingse aankoopmakelaar mee.
Status Verkocht
Bouwjaar 1957
Kamers 3 kamers
Oppervlakte 77 m2
Slaapkamers 2

Deel deze woning met anderenBekijk andere woningen