Sportlaan 88, VLAARDINGEN

Verkocht onder voorbehoud

285.000

87m2
3 kamers
kijk ook op: WWW.SPORTLAAN88.nl

Heb jij 2 rechterhanden en houd je van aanpakken? Dan is dit de uitgelezen kans!
Deze woning ligt aan de brede en fijne Sportlaan en heeft behoorlijk wat aandacht nodig, maar dan heb je wel de mogelijkheid om er ook meteen een droomhuis van te maken!
Door de ligging naast de steeg zijn de boven verdiepingen ca. een meter breder.
De wijk is kindvriendelijk, gemoedelijk en sociaal. Op een paar minuten loopafstand ligt winkelcentrum Van Hogendorpkwartier, tevens zijn de snelwegen en de bus/metro in de nabije omgeving. Er zijn zowel basis- als middelbare scholen in de buurt.
De achtertuin is ca 15 meter lang en volop zonnig gelegen.
Ben jij degene die deze woning weer de liefde en aandacht geeft die het verdient?

INDELING:

Begane grond:
Via de voortuin bereik je de entree; tochtportaal; meterkast (nieuwe groepen); gang; trapkast; eenvoudige toiletruimte; keuken met deur naar achtertuin; doorzonwoonkamer met gaskachel en openslaande deuren naar de tuin.

1e verdieping:
Overloop; voorslaapkamer met nis onder de trap; voor- en achterslaapkamer zijn doorgebroken en eenvoudig terug te brengen naar 2 slaapkamers; openslaande deuren naar het balkon, welke over de gehele breedte is gelegen; badkamer met deur naar balkon en vaste trap naar zolder.

Zolderverdieping:
Zolderruimte waar door het plaatsen van een dakkapel een kamer van gemaakt zou kunnen worden.

BIJZONDERHEDEN:

- Bouwjaar: ca. 1938
- Inhoud: 414 m3
- Woonoppervlakte: ca. 87 m2
- Eigen grond
- Geen lijst van zaken en geen vragenlijst aanwezig
- Kluswoning - scheefstand - bouwkundig rapport aanwezig en prijsindicatie voor herstel van scheefstand.
- Niet-bewoningsclausule wordt in de akte opgenomen
- "as-is-where-is"clausule wordt in de akte opgenomen
- Oplevering: direct

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Indien de exacte maten voor een koper van cruciaal belang zijn, adviseren wij deze zelf na te meten.

Notariskeuze
De notariskeuze ligt in principe bij de koper. Het doorhalen van de hypothecaire inschrijving in het kadaster wordt door de verkoper betaald. Als de kosten voor deze doorhaling hoger zijn dan € 400 incl. BTW, dan wordt het meerdere bij de koper in rekening gebracht.
Indien de koper een notaris kiest buiten een straal van 20 kilometer van de verkochte onroerende zaak dan zijn de eventuele kosten die de notaris berekent voor een verkoopvolmacht t.b.v. de verkoper voor rekening van de koper.

Gunning
De verkoper behoudt zich uitdrukkelijk het recht voor het object te gunnen aan de koper van zijn keuze.

Aankoopmakelaar
Interesse in dit huis? Neem uw eigen Vlaardingse aankoopmakelaar mee.

-
Status Verkocht onder voorbehoud
Bouwjaar 1938
Kamers 3 kamers
Oppervlakte 87 m2
Slaapkamers 2

Deel deze woning met anderenBekijk andere woningen