Kethelweg 49, VLAARDINGEN

Verkocht

500.000

172m2
7 kamers
Bekijk deze woning ook op de eigen website: kethelweg49.nl

In het sfeervolle Vlaardingen Ambacht mogen wij u deze zeer ruime 7-kamer 2-onder-1-kap woning aanbieden! Gelegen op 207 m2 EIGEN GROND.
De woning biedt vele mogelijkheden voor grote en/of samengestelde gezinnen, maar evt. ook kantoor/praktijk aan huis, aangezien een deel van de woning van oudsher kapsalon is geweest. De woning heeft 2 badkamers en momenteel nog een woonkamer op de 1e verdieping. Maar hier is natuurlijk ook een heerlijk ruime slaapkamer van te maken.
Verder is de woning altijd goed onderhouden en verzorgd.
In de achtertuin op het zuiden is het heerlijk toeven. De benedenverdieping zou redelijk eenvoudig kunnen worden teruggebracht naar kamer-ensuite of doorzonwoonkamer.
Vlaardingen Ambacht is een geliefde en groene woonwijk voorzien van diverse voorzieningen: scholen (basis en voortgezet), wijkparkje, diverse speeltuinen, openbaar vervoer en op loopafstand ligt het winkelcentrum 'Van Hogendorpkwartier'. Tevens gunstig gelegen nabij uitvalswegen (A20/A4).

INDELING:
BEGANE GROND:
Sfeervolle voortuin; entree/gang; meterkast (12 groepen); diepe ruime kelder; toilet; voorkamer met erker en glas-in-lood ramen in dubbel glas; aan achterzijde gelegen keuken met wit front en granieten aanrechtblad, voorzien van 5-pits gaskookplaat, afzuigkap, quooker, vaatwasser, hete luchtoven; achterkamer momenteel in gebruik als woon/eetkamer en schuifpui naar tuin (elektrische zonwering); bijkeuken met schuifkastenwand, wasmachineaansluiting, keukenblokje en cv-combiketel (2020) en tevens deur naar tuin.

1e VERDIEPING:
Overloop; nette badkamer in grijs/witte kleurstelling en voorzien van inloopdouche, toilet en dubbele wastafel; royale slaapkamer met op maat gemaakte schuifkastenwand; zeer ruime achterkamer (nu nog woonkamer) voorzien van openhaard, bar en screens bij de raampartij.

2e VERDIEPING:
Overloop met wastafel; 2e badkamer voorzien van douche en toilet; voorslaapkamer; 2 heerlijk ruime achterslaapkamers. De achterzijde is uitgebouwd.
Vlieringruimte, welke is geïsoleerd.

TUIN:
voor-, zij- en achtertuin. De achtertuin ligt vrij en op het zuiden en is voorzien van een houten chalet.


BIJZONDERHEDEN:

- Bouwjaar: ca. 1926
- Inhoud: ca. 597 m3
- Woonoppervlakte: ca. 172 m2
- Perceeloppervlakte: ca. 207 m2
- Vrijwel geheel voorzien van hardhouten kozijnen en dubbel glas
- Energielabel E
- Oplevering: in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Indien de exacte maten voor een koper van cruciaal belang zijn, adviseren wij deze zelf na te meten.

Ouderdomsclausule
Bij woningen ouder dan 40 jaar zal standaard in de koopovereenkomst een ouderdomsclausule worden opgenomen.

Notariskeuze
De notariskeuze ligt in principe bij de koper. Het doorhalen van de hypothecaire inschrijving in het kadaster wordt door de verkoper betaald. Als de kosten voor deze doorhaling hoger zijn dan € 400 incl. BTW, dan wordt het meerdere bij de koper in rekening gebracht.
Indien de koper een notaris kiest buiten een straal van 20 kilometer van de verkochte onroerende zaak dan zijn de eventuele kosten die de notaris berekent voor een verkoopvolmacht t.b.v. de verkoper voor rekening van de koper.

Gunning
De verkoper behoudt zich uitdrukkelijk het recht voor het object te gunnen aan de koper van zijn keuze.

Aankoopmakelaar
Interesse in dit huis? Neem uw eigen Vlaardingse aankoopmakelaar mee.
Status Verkocht
Bouwjaar 1930
Kamers 7 kamers
Oppervlakte 172 m2
Slaapkamers 5

Deel deze woning met anderenBekijk andere woningen