Groen van Prinstererstraat 97, VLAARDINGEN

Beschikbaar

250.000

91m2
4 kamers
Leuke en karakteristieke 4-kamer eengezinswoning met een kleine plaats achter. Dit pand is gelegen op eigen grond in het centrum nabij alle voorzieningen en is altijd met liefde bewoond geweest.
De woning is scherp geprijsd zodat er nog geklust kan worden en je er dus je eigen droomhuis van kan maken.

Op de slaapetage vind je 3 goede slaapkamers en daar is tevens een mogelijkheid tot het creëren van een dakterras.
De woning is gebouwd rond 1900 en de ligging is zeer centraal nabij het winkelcentrum met bioscoop, casino, theater en horeca-gelegenheden. Stadspark 't Hof ligt in de buurt en ook de Vlaardingse Vaart vind je om de hoek!

Er zijn een aantal goede scholen in de buurt. Openbaar vervoer is op loopafstand en uitvalswegen A4 en A20 zijn binnen een paar minuten bereikbaar.

INDELING:

BEGANE GROND:
Entree woning, hal met garderoberuimte, meterkast; ruime woonkamer voorzien van plavuizen vloerafwerking, sier balken plafond, roedeverdeling in de ramen aan de voorzijde en openhaard; een bar in het midden van de woonkamer waarachter de keuken zich bevindt; eenvoudige badkamer voorzien van douchecabine, wastafel en toilet; bijkeuken en toegang tot berging en binnenplaatsje.

1e VERDIEPING:
Overloop; met toegang tot 3 slaapkamers. Achterslaapkamer heeft toegang tot het dak, waar een dakterras gemaakt kan worden.

VLIERING


BIJZONDERHEDEN:
- bouwjaar: ca 1900
- inhoud: ca. 344 m³
- woonoppervlakte: 92 m² woonoppervlakte (gemeten conform de meetinstructie)
- perceeloppervlakte: 71 m²
- eigen grond
- energielabel G
- niet bewoningsclausule en 'as-is-where-is' clausule worden opgenomen in de koopakte
- van deze woning is geen vragenlijst en geen lijst van zaken beschikbaar
- bekijk deze woning ook op de eigen website van de woning: GROENVANPRINSTERERSTRAAT97.NL
- oplevering: direct

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Indien de exacte maten voor een koper van cruciaal belang zijn, adviseren wij deze zelf na te meten.

Ouderdomsclausule
Bij woningen ouder dan 40 jaar zal standaard in de koopovereenkomst een ouderdomsclausule worden opgenomen.

Notariskeuze
De notariskeuze ligt in principe bij de koper. Het doorhalen van de hypothecaire inschrijving in het kadaster wordt door de verkoper betaald. Als de kosten voor deze doorhaling hoger zijn dan € 400 incl. BTW, dan wordt het meerdere bij de koper in rekening gebracht.

Indien de koper een notaris kiest buiten een straal van 20 kilometer van de verkochte onroerende zaak dan zijn de eventuele kosten die de notaris berekent voor een verkoopvolmacht t.b.v. de verkoper voor rekening van de koper.

Gunning
De verkoper behoudt zich uitdrukkelijk het recht voor het object te gunnen aan de koper van zijn keuze.

Aankoopmakelaar
Interesse in dit huis? Neem uw eigen Vlaardingse aankoopmakelaar mee.
Neem contact op voor een bezichtiging
Status Beschikbaar
Bouwjaar
Kamers 4 kamers
Oppervlakte 91 m2
Slaapkamers 3

Deel deze woning met anderen

Mogen wij dit traject voor je uitvoeren?

Neem contact op met Els of Ysolde

Bel ons of stuur een mailtje. Je hoeft bij ons nooit lang op een reactie te wachten.
Je kunt ook via onderstaand formulier een bericht of vraag achterlaten. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Bekijk andere woningen