Gedempte Biersloot 38, VLAARDINGEN

Verkocht

265.000

121m2
5 kamers
Geen zin in files? En wonen en werken combineren?
Dat is mogelijk in deze fijne 4-kamer woon-werkwinkel/woning op de hoek van de Groen van Prinstererstraat 188 en de Gedempte Biersloot 38! Gelegen op eigen grond.
De werkruimte is afgesloten van de woning, maar eventueel weer samen te voegen met het appartement. Het appartement heeft een speelse indeling met een zeer ruime hal en alles is in 2020 vernieuwd en gemoderniseerd.
Het prettige is dat er een kleine en beschutte tuin achter zit waar je heerlijk kunt genieten van de middag en avond zon. De woning is in het centrum gelegen met alles dus om de hoek: de winkels, restaurants, bioscoop, theater enz. En loop je de andere kant op, dan sta je vrijwel direct aan de Vlaardingse Vaart. Scholen, uitvalswegen en metrostations zijn in de nabije omgeving.
Zie jij jezelf hier wonen? Maak dan snel een afspraak en kom kijken!

INDELING:
entree Groen van Prinstererstraat 188; winkelgedeelte is voorzien van glad gestuukte wanden, white wash laminaatvloer, glas-in-lood ramen en aparte toiletruimte. Evt. te gebruiken als woonkamer.

entree woning Gedempte Biersloot 38: zeer royale hal voorzien van marmeren plavuizen en met trapopgang naar de 1e verdieping alwaar ruime slaapkamer voorzien van laminaatvloer en de cv-combiketel is geplaatst.
Op de begane grond bevindt zich vanuit de hal de sfeervolle woonkamer voorzien van white-wash laminaatvloer, HR++ beglazing en glas-in-lood ramen; open keuken met marmeren vloertegels en voorzien van lichte frontinrichting, houten aanrechtblad en inbouwapparatuur, te weten: koel-vriescombinatie, 5 pits gasfornuis en oven; gang; toiletruimte voorzien van lichte wandtegels en wandclosetcombinatie met wasbakje; achterkamer voorzien van laminaatvloer, gladde wanden en dubbele beglazing; meterkast (vernieuwd); royale badkamer welke geheel is betegeld en voorzien van inloopdouche, wastafelmeubel. inbouwspots en opstelplaats voor de wasmachine en droger. Slaapkamer aan de kant van de Groen van Prinstererstraat voorzien van laminaatvloer, dubbel glas en glas-in-lood ramen.

Vanuit de hal is via een zgn. "boerendeur" de patio/tuin bereikbaar alwaar tevens de berging staat.

BIJZONDERHEDEN:

- Bouwjaar: 1931
- Eigen grond
- Inhoud: ca. 285 m3
- Woonoppervlakte: ca. 121 m2, hierin is tevens de oppervlakte van de winkel van ca. 18 m2 meegeteld
- In 2020 gemoderniseerd en verbouwd
- Mogelijkheid tot plaatsen eigen zonnepanelen op 1/3e deel van het dak
- Werkruimte heeft bestemming: dienstverlening of wonen (na verkrijging vergunning)
- Groen van Prinstererstraat 188 betreft een Beeldbepalend pand
- Bijdrage VVE: € 122,50 per maand
- Oplevering in overlegDeze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Indien de exacte maten voor een koper van cruciaal belang zijn, adviseren wij deze zelf na te meten.

Ouderdomsclausule
Bij woningen ouder dan 40 jaar zal standaard in de koopovereenkomst een ouderdomsclausule worden opgenomen.

Notariskeuze
De notariskeuze ligt in principe bij de koper. Het doorhalen van de hypothecaire inschrijving in het kadaster wordt door de verkoper betaald. Als de kosten voor deze doorhaling hoger zijn dan € 400 incl. BTW, dan wordt het meerdere bij de koper in rekening gebracht.
Indien de koper een notaris kiest buiten een straal van 20 kilometer van de verkochte onroerende zaak dan zijn de eventuele kosten die de notaris berekent voor een verkoopvolmacht t.b.v. de verkoper voor rekening van de koper.

Gunning
De verkoper behoudt zich uitdrukkelijk het recht voor het object te gunnen aan de koper van zijn keuze.

Aankoopmakelaar
Interesse in dit huis? Neem uw eigen Vlaardingse aankoopmakelaar mee.
Status Verkocht
Bouwjaar 1931
Kamers 5 kamers
Oppervlakte 121 m2
Slaapkamers 3

Deel deze woning met anderenBekijk andere woningen