van der Werffstraat 142, VLAARDINGEN

Verkocht

242.500

71m2
3 kamers
Helaas is het voor deze leuke woning niet meer mogelijk een bezichtiging in te plannen.

Kijk ook op: vanderwerffstraat142.nl

Ben je toevallig op zoek naar een woning waar werkelijk NIETS aan gedaan hoeft te worden? En eventueel zelfs met alle meubels verkocht wordt? Dan is dit schitterende 3-kamer appartement meer dan de moeite waard om te komen kijken! In 2018 is alles vernieuwd!

Aan de rand van de Westwijk met veel groen, recreatiemogelijkheden en voorzieningen op loopafstand vind je dit verzorgde complex met vernieuwde, afgesloten entree met intercominstallatie. Op de 1e verdieping ligt dit ruime 3-kamer appartement met lichte woonkamer. De woning is geheel voorzien van dubbele beglazing. In de woonkamer is een trap naar de dubbele berging gemaakt, waar de was- en stookruimte zich bevindt.
Het balkon is op het zuiden gelegen. Snelwegen, winkels, metro/bus en scholen bevinden zich allemaal in de nabije omgeving.

Wil je een afspraak? Dat kan natuurlijk! Wij nemen de tijd om je rond te leiden.

INDELING:

BEGANE GROND:
Toegang via de centrale entree op de begane grond.
1e VERDIEPING:
Entree; keuken in U-opstelling met witte frontinrichting, houten aanrechtblad en inbouwapparatuur, te weten: inductiekookplaat, afzuigkap, koel-vriescombinatie, combioven, opstelling cv ketel (Intergas 2018). Verlichting middels inbouwspots; moderne toiletruimte met wandclosetcombinatie en fonteintje in grijs-witte kleurstelling; badkamer met inloopdouche, wastafelmeubel en grijs-witte kleurstelling; voorslaapkamer met openslaande deuren naar balkon; vernieuwde meterkast; open, sfeervolle woonkamer met zgn. Cinewall; vaste trap naar ondergelegen berging(en) met verwarming en water, ook de wasmachine en droger zijn hier geplaatst.
De gehele woonverdieping is voorzien van laminaatvloer en hardhouten kozijnen met dubbele beglazing.

BIJZONDERHEDEN:
- Bouwjaar: 1956
- Inhoud: ca. 335 m³
- Woonoppervlakte: 71 m²
- Gehele woning in 2018 gerenoveerd
- Geheel voorzien van hardhouten kozijnen en dubbel glas
- Bijdrage VVE: € 120,- per maand
- Erfpacht lopende tot 31-05-2057 met een canon van € 49,67 per jaar
- Oplevering in overleg.


Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Indien de exacte maten voor een koper van cruciaal belang zijn, adviseren wij deze zelf na te meten.

Ouderdomsclausule
Bij woningen ouder dan 40 jaar zal standaard in de koopovereenkomst een ouderdomsclausule worden opgenomen.

Notariskeuze
De notariskeuze ligt in principe bij de koper. Het doorhalen van de hypothecaire inschrijving in het kadaster wordt door de verkoper betaald. Als de kosten voor deze doorhaling hoger zijn dan € 400 incl. BTW, dan wordt het meerdere bij de koper in rekening gebracht.
Indien de koper een notaris kiest buiten een straal van 20 kilometer van de verkochte onroerende zaak dan zijn de eventuele kosten die de notaris berekent voor een verkoopvolmacht t.b.v. de verkoper voor rekening van de koper.

Gunning
De verkoper behoudt zich uitdrukkelijk het recht voor het object te gunnen aan de koper van zijn keuze.

Aankoopmakelaar
Interesse in dit huis? Neem uw eigen Vlaardingse aankoopmakelaar mee.
Status Verkocht
Bouwjaar 1958
Kamers 3 kamers
Oppervlakte 71 m2
Slaapkamers 2

Deel deze woning met anderenBekijk andere woningen