van der Werffstraat 88, VLAARDINGEN

198.500

69m2
4 kamers
Aan de rand van de Westwijk met veel groen, recreatiemogelijkheden en voorzieningen op loopafstand vindt u dit verzorgde complex met vernieuwde, afgesloten entree met intercominstallatie. Op de 2e verdieping vindt u dit ruime 4-kamer appartement met lichte woonkamer. De woning is geheel voorzien van dubbele beglazing. Zelfs de voordeur is vervangen door een mooie kunststof deur. De woonkamer is eenvoudig ruimer te maken door het doorbreken van een wand. Aande galerijzijde bevinden zich tevens elektrische rolluiken.
In de onderbouw vindt u een berging en er is een actieve VVE.

Wilt u de woning bezichtigingen? Reageer dan via Funda en wij plannen een afspraak met u in!

INDELING:

BEGANE GROND:
Entree via de centrale entree op de begane grond.
2e VERDIEPING:
Entree/tochtportaal, vaste kast, ; geheel betegelde toiletruimte met wandclosetcombinatie; badkamer met doucheruimte, wastafelmeubel en aansluiting voor de wasmachine/droger; slaapkamer aan galerijzijde voorzien van laminaatvloer, rolluiken en cv combiketel; ouderslaapkamer voorzien van laminaatvloer, 2 vaste kasten en rolluiken; voorslaapkamer voorzien van spachtelputzwanden, laminaatvloer en openslaande deuren naar balkon; woonkamer is voorzien van laminaatvloer en screen. Het balkon is gelegen op het zuidwesten

BIJZONDERHEDEN:
- Bouwjaar: 1956
- Inhoud: ca. 212 m3
- Woonoppervlakte: 69 m²
- Geheel voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas
- Verwarming en warm water door middel van CV-combi (Remeha Avanta, 2014).
- De elektrische installatie is vernieuwd en heeft 8 groepen en dubbele aardlekschakelaar
- Gelegen op erfpachtgrond, einddatum 01 juni 2056, jaarlijkse canon € 49,67;
- VVE met een maandelijkse bijdrage van € 100,00 per maand;
- Oplevering in overleg, kan snel.Woonoppervlakte
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Indien de exacte maten voor een koper van cruciaal belang zijn, adviseren wij deze zelf na te meten. De (kandidaat)koper(s) zullen, indien gewenst, daartoe in de gelegenheid gesteld worden op een passend moment teneinde teleurstellingen en schade te voorkomen.

Ouderdomsclausule
Bij woningen ouder dan 40 jaar zal er standaard in de koopakte een ouderdomsclausule worden opgenomen.

Nadrukkelijk zij vermeld dat alle informatie in deze brochure moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze informatie.
Bouwjaar 1958
Kamers 4 kamers
Oppervlakte 69 m2
Slaapkamers 3

Deel deze woning met anderenBekijk andere woningen