Rotterdamsedijk 202b, SCHIEDAM

198.000

85m2
4 kamers
HET IS HELAAS NIET MEER MOGELIJK OM EEN BEZICHTIGINGSAFSPRAAK VOOR DEZE WONING TE MAKEN.

KLUSSERS OPGELET!

Heerlijk 4-kamer appartement over twee verdiepingen met balkon, met gunstige en centrale ligging. Het appartement maakt deel uit van een net complex en is op de tweede en derde verdieping gelegen waardoor er veel lichtinval is. Het appartement heeft een ruime woonkamer en heeft een praktische indeling. De VvE is actief met een maandelijkse bijdrage. Het is stads wonen aan de Rotterdamsedijk, met het centrum van Schiedam en het openbaar vervoer op loopafstand. In de directe nabijheid van Rotterdam en gebied 4MH. Binnen enkele minuten bereikt u ook het centrum van Rotterdam.
Nieuwsgierig geworden? U kunt deze woning vrijblijvend bezichtigen!

Begane grond:
portiek met trapopgang naar de entree

1e verdieping:
Overloop met toegang tot alle vertrekken; toilet; royale woonkamer met openslaande deuren naar het achtergelegen balkon; dichte en eenvoudige keuken; voorkamer met openslaande deuren naar voorgelegen balkon op het zuiden. De woonkamer is zeer riant doordat deze gelegen is over de hele lengte van het appartement.

3e verdieping:
Overloop met toegang tot twee kamers; vaste kast en aparte toiletruimte. Slaapkamer één is riant en biedt toegang tot de eenvoudige badkamer. De badkamer is voorzien van een ligbad en wastafel. De vaste kast op de overloop is voorzien van de wasmachine aansluiting en de cv-ketel. De beide slaapkamers geven toegang tot het achtergelegen balkon, over de breedte van de woning

Bijzonderheden:

- Eigen grond;
- Bijdrage VvE € 125,--;
- Centrale ligging t.o.v. diverse voorzieningen;
- Ouderdomsclausule van toepassing;
- Niet bewoners clausule is van toepassing
- Oplevering kan snel.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Wij behartigen de belangen van de verkopende partij. Neem uw eigen NVM-aankoopmakelaar mee.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden
Bouwjaar 1937
Kamers 4 kamers
Oppervlakte 85 m2
Slaapkamers 3

Deel deze woning met anderenBekijk andere woningen