Parkweg 246, SCHIEDAM

175.000

89m2
4 kamers
WEGENS DE ENORME BELANGSTELLING VOOR DEZE WONING IS HET HELAAS NIET MEER MOGELIJK OM EEN BEZICHTIGING IN TE PLANNEN.

Wat een geweldig uitzicht over Schiedam heeft u vanuit dit vier-kamerhoekappartement, gelegen op de 4e verdieping aan de rand van het centrum! De molens en kerken van de stad, ze zijn allemaal te bewonderen.

Het complex waarin het appartement is gelegen ligt naast het metrostation Parkweg, waardoor er een ideale verbinding is met de gehele stadsregio Rotterdam en op enkele minuten lopen van de tramhalte. U vindt veel winkels in de nabijheid en het gezellige stadscentrum met z’n vele restaurants en terrasjes is ook lopend (in ca. 10 minuten) te bereiken.


INDELING:

Begane grond:
Een gesloten hal geeft toegang tot het gebouw met brievenbussen en bellentableau met videofoon, een centraal trappenhuis en twee ruime liften naar de woonétages.

4e verdieping:
entree/hal met vaste kast en garderobenis. Toiletruimte. Deels betegelde badkamer met ligbad en wastafel. Keuken met eenvoudige inrichting. De keuken geeft toegang tot het 2e (zeem)balkon.
Twee slaapkamers (resp. 2.92 x 3.20m. en 2.92 x 3.32m.). Ouderslaapkamer (ca. 3.87 x 3.00m.) met vaste kast en toegang tot het hoofdbalkon. Woonkamer (ca. 4.09 x ca 6.70m.) met toegang tot het ruime balkon met fantastisch uitzicht.

Berging in de onderbouw.

BIJZONDERHEDEN:

- bouwjaar 1962;
- woonoppervlakte ca. 89m2;
- inhoud ca. 283m2;
- Actieve Vereniging van Eigenaren, bijdrage € 222.17 per maand;
- verwarming middels blokverwarming;
- water via gemeenschappelijke installatie;
- voorschot stookkosten € 84,20 per maand;
- grotendeels voorzien van dubbele beglazing;
- eigen grond;
- intern te moderniseren;
- ouderdomsclausule van toepassing;
- niet bewonersclausule van toepassing.


Woonoppervlakte, uitgewerkt volgens de Meetinstructie.
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Koper wordt desgewenst, wanneer de opgegeven maten voor hem zeer belangrijk zijn en om discussie achteraf te voorkomen, in de gelegenheid gesteld om de opgegeven maten na te meten.
De daadwerkelijke koop komt pas tot stand nadat beide partijen de schriftelijke koopovereenkomst hebben ondertekend.
Bouwjaar 1962
Kamers 4 kamers
Oppervlakte 89 m2
Slaapkamers 3

Deel deze woning met anderenBekijk andere woningen