Jacoba van Beierenstraat 30, VLAARDINGEN

159.500

50m2
2 kamers
OM LANGE WACHTTIJDEN AAN DE TELEFOON TE VOORKOMEN VERZOEKEN WIJ U VRIENDELIJK OM PER MAIL EEN BEZICHTIGINGSAANVRAAG TE DOEN. DANK U WEL ALVAST!

In groene omgeving gelegen, deze goed onderhouden en prettige 2-kamer woning. Het appartement is gelegen op de 3e woonlaag, heeft veel lichtinval en maakt deel uit van een keurig appartementencomplex met lift en ligt in een rustige straat. Op loopafstand kunt u alle dagelijkse boodschappen halen, maar ook heerlijk wandelen bij de Krabbenplas of de Broekpolder. Grote gemeenschappelijke, fraai aangelegde tuin met gazon en een rijke diversiteit aan beplanting. Actieve Vereniging van Eigenaars in coöperatief verband. Gunstige ligging t.o.v. uitvalswegen (A20 + A4) en openbaar vervoer in de nabije omgeving.

INDELING:
Entree/hal; diepe bergkast voorzien van vernieuwde meterkast, 80 Liter boiler (huur) en veel bergruimte; lichte badkamer (ca. 1.67x2.28 m.)met doucheruimte, toilet, wastafel en aansluiting voor de wasmachine/droger; aan de galerijzijde bevindt zich de keuken (ca. 2.50x2.61m.)met lichte frontinrichting en inbouwapparatuur, te weten: elektrische kookplaat, afzuigkap en koelkast; woonkamer (ca.5.06x3.57m.) is voorzien van laminaatvloer; slaapkamer (ca. 2.34x3.53m.) eveneens voorzien van laminaatvloer, vaste kastenwand en toegang tot balkon.
Berging (ca.3.62x2.39m.) in de onderbouw.

BIJZONDERHEDEN:
- Bouwjaar: 1960
- Inhoud: ca. 140 m3
- Woonoppervlakte: ca. 50 m2
- Grotendeels voorzien van dubbele beglazing
- Bijdrage Vereniging van Eigenaars: € 200,-- per maand, dit is INCL. erfpacht, OZB, rioolrecht, diverse verzekering en
voorschot stookkosten.
- Coöperatieve vereniging en hypotheek via de SNS bank (bezig met omzetting naar appartementsrecht)
- Blokverwarming
- Ruime parkeervoorziening
Bouwjaar 1960
Kamers 2 kamers
Oppervlakte 50 m2
Slaapkamers 1

Deel deze woning met anderenBekijk andere woningen