Curacaolaan 80, VLAARDINGEN

200.000

65m2
4 kamers
WEGENS OVERWELDIGENDE REACTIES IS HET HELAAS NIET MEER MOGELIJK OM EEN AFSPRAAK TE MAKEN, WEL KUNT U OP DE RESERVE LIJST WORDEN GEPLAATST! VERKOOP NIET AAN BELEGGER!
Heerlijk zonnig 4 kamer appartement gelegen op de derde woonlaag. Het appartement is altijd met liefde bewoond geweest en goed onderhouden, heeft een keurige keuken en badkamer en een zalig balkon op het zonnige zuiden met vrij uitzicht.

Het appartement is goed afgewerkt en geheel voorzien van centrale verwarming, kunststof kozijnen en dubbel glas. Het appartementencomplex maakt onderdeel uit van een actieve Vereniging van Eigenaren.

De rustige ligging met zicht op de Maassluissedijk is prettig. Daarnaast zijn op loopafstand alle voorzieningen van het centrum van Vlaardingen bereikbaar zoals een uitgebreid winkelaanbod, terrasjes, restaurants, bioscoop, theater en goed openbaar vervoer, zoals de metro en bus.

In de straat kun je je auto gratis parkeren.

INDELING:
Algemene afgesloten entree, trappenhuis, galerij.

Entree woning op de 3e woonlaag.

Gang voorzien van laminaatvloer, toiletruimte met wandcloset en lichte betegeling, meterkast (5 groepen en aardlekschakelaar).

De aan de galerijzijde gelegen keuken is voorzien van een lichte frontinrichting en een houtlook aanrechtblad, inductiekookplaat met afzuigkap, koel-vriescombinatie, wasmachineaansluiting, heteluchtoven en cv-combiketel Remeha (2009), laminaatvloer.

De ruime, zonnige woonkamer biedt uitzicht over de groene dijk en is voorzien van laminaatvloer en toegang tot het zonnige en royale balkon.

Slaapkamer 1 is gelegen aan de galerijzijde en voorzien van spachtelputz wanden en laminaatvloer.
Slaapkamer 2 is ook gelegen aan de galerijzijde eveneens voorzien van laminaatvloer.
Slaapkamer 3 is aan de balkonzijde met toegang tot het balkon en tevens doorgang naar de badkamer, deze is voorzien van een inloopdouche, wastafel, handdoekradiator en lichte betegeling.

In de onderbouw is een eigen bergingbox gelegen.

BIJZONDERHEDEN:
- Bouwjaar: 1957
- Inhoud: ca. 208 m3
- Woonoppervlakte: 65 m2
- Heerlijk zonnig balkon op het zuiden
- Geheel voorzien van centrale verwarming
- Grotendeels voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas
- Actieve vereniging van eigenaren met een bijdrage van € 153,90 euro per maand
- Eigen berging in de onderbouw
- Tijdelijke erfpacht tot 16 januari 2056 van € 23,54 per jaar
- Vanwege de leeftijd van de woning zal de ouderdomsclausule in de koopovereenkomst worden opgenomen
- Niet bewoners clausule eveneens van toepassing
- Snelle oplevering is mogelijk

Een daadwerkelijke koopovereenkomst komt pas tot stand nadat beide partijen de schriftelijke overeenkomst hebben ondertekend.

Toelichtingsclausule Meetinstructie
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Nadrukkelijk zij vermeld, dat deze vrijblijvende informatieverstrekking niet als een aanbieding of een offerte mag worden beschouwd. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.
Status Verkocht
Bouwjaar 1957
Kamers 4 kamers
Oppervlakte 65 m2
Slaapkamers 3

Deel deze woning met anderenBekijk andere woningen