Chopinstraat 44b, VLAARDINGEN

169.000

66m2
4 kamers
Zin om je woning zelf te maken zoals je ‘m hebben wilt en voor een scherpe prijs?
Kom dan naar deze prettig gelegen, lichte 4-kamerwoning gelegen op de 2e étage. Op loopafstand van metrostation Vlaardingen centrum en het stadshart.
Achter de woning ligt een afgesloten binnentuin en op de woonverdieping beschikt u over een balkon aan de achterzijde.

Indeling:
begane grond: gesloten portiek met brievenbussen.
In het souterrain treft u de berging aan.

2e verdieping:
entree met gang, die toegang geeft tot alle vertrekken in dit appartement, meterkast, toiletruimte, woonkamer
Dichte keuken met eenvoudige inrichting en doorloop naar de badkamer met douche en toegang tot het balkon aan de achterzijde van de woning.
Slaapkamer aan de voorzijde van de woning en slaapkamer aan de achterzijde van de woning.

Bijzonderheden:
- bouwjaar ca. 1950
- inhoud ca. 224 m3
- Woonoppervlakte ca. 66m2
- Eigen grond
- centrale afgesloten entree
- Bijdrage Vereniging van Eigenaren € 105,00

De navolgende clausules zijn van toepassing:
* Ouderdomsclausule
Koper verklaart ermee bekend te zijn dat deze ruimte meer dan 50 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij nieuwbouw. Tenzij de verkoper de kwaliteit ervan gegarandeerd heeft, staat verkoper niet in voor de kwaliteit van de technische installatie(s) c.q. apparatuur, de vloeren, de leidingen voor elektriciteit, water en gas, de riolering en voor doorslaand en/of optrekkend vocht, asbesthoudende materialen en dergelijke. Voor zover deze materialen (nog) aanwezig zijn, wordt dit door koper aanvaard.

* Asbest
Verkoper verklaart dat gedurende de periode dat hij eigenaar was op of in de onroerende zaak geen asbesthoudende stoffen zijn aangebracht. Verkoper sluit echter niet uit dat er in de onroerende zaak asbesthoudende stof aanwezig kan zijn. Bij eventuele verwijdering van asbesthoudende materialen dienen op grond van de milieuwetgeving speciale maatregelen te worden genomen. Koper verklaart hiermee bekend te zijn en vrijwaart verkoper van alle aansprakelijkheid die uit de aanwezigheid van enig asbest in de onroerende zaak kan voortvloeien.
* Niet-gebruikersclausule
Verkoper heeft koper uitdrukkelijk geattendeerd op het feit dat hij het verkochte nooit zelf feitelijk heeft gebruikt en dat hij derhalve koper niet heeft kunnen informeren over de eigenschappen van c.q. gebreken aan het verkochte waarvan hij op de hoogte zou zijn geweest als hij het verkochte zelf feitelijk had gebruikt. In dit kader zijn partijen uitdrukkelijk overeengekomen dat dergelijke eigenschappen c.q. gebreken voor risico en rekening van koper komen en dat bij de vaststelling van de koopsom hiermee rekening is gehouden.

* Huur - en lease overeenkomsten
De feitelijke levering en aanvaarding vinden plaats bij de ondertekening van de notariële akte van eigendomsoverdracht vrij van huur-, lease- of huurkoopovereenkomsten met uitzondering van eventuele huur c.q. lease overeenkomsten met energie leveringsmaatschappijen.
* Woningwet
Voorgeschreven voorzieningen of schriftelijke aankondigingen krachtens de woningwet ontstaan na ondertekening van deze koopovereenkomst zijn voor rekening van koper(s).

* projectnotaris door verkoper aangewezen
Bouwjaar 1950
Kamers 4 kamers
Oppervlakte 66 m2
Slaapkamers 3

Deel deze woning met anderenBekijk andere woningen